OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 27. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. január 6., péntek 11:45

Megállapodást kötött a Wolters Kluwer és az OPTEN Kft.
    Budapest, 2017. január 6., péntek (OTS) - Az OPTEN Kft. és a Wolters Kluwer Kft. - a Wolters Kluwer Legal & Regulatory magyarországi vállalata - 2016. december 22-én megállapodást kötött egymással, amelynek értelmében az OPTEN Kft. jogi információs üzletága átkerül a Wolters Kluwer csoporthoz, a Wolters Kluwer céginformációs üzletága pedig az OPTEN Kft-hez.

    Az üzletágcsere a tervek szerint 2017 első negyedévében történik meg. A tranzakció lezárultáig az OPTEN Kft. a jogi információs szolgáltatást, a Wolters Kluwer Kft. a céginformációs szolgáltatást továbbra is változatlanul nyújtja ügyfelei részére. Az üzletágcserét követően mindkét cég specializáltan, a saját - így az OPTEN Kft. a céginformációs, a Wolters Kluwer Kft. a jogi információs - szakterületén fog tovább szolgáltatni letisztult portfólióval, az ügyfelek még magasabb színvonalú kiszolgálása érdekében.

Az OPTEN Kft. és a Wolters Kluwer Kft. munkatársai az elkövetkező időszakban is elkötelezetten fognak dolgozni annak érdekében, hogy a szolgáltató személyében bekövetkező változás zökkenőmentes legyen és az ügyfelek számára a lehető legkisebb kényelmetlenséggel járjon.

A Wolters Kluwer Kft. - a korábban CompLex Kiadó Kft. - Magyarország egyik legnagyobb jogi és adóügyi kiadója. Elektronikus és papíralapú kiadványai, szolgáltatásai mind jogi, mind adózási területen piacvezetők. Legismertebb közülük a Jogtár, amely nélkülözhetetlen munkaeszközt jelent a jogi és üzleti területeken tevékenykedő szakemberek számára. A Wolters Kluwer Kft-t tulajdonló Wolters Kluwer csoport piacvezető információszolgáltató cégként 2015-ben mintegy 4,2 milliárd euró árbevétellel büszkélkedhetett, több mint 180 országban rendelkezik ügyfelekkel és 40 országban rendelkezik irodával, világszerte körülbelül 19 000 munkavállalót foglalkoztat.

A 100%-ig hazai tulajdonú OPTEN Kft. Magyarország meghatározó céginformációs cége. Cégtár rendszere széles körben elterjedt pénzintézeti és nagyvállalati körben éppúgy, mint a KKV cégek körében. A felhasználói igények alapján felépített moduláris rendszerek szakmai segítséget nyújtanak ügyvédek, könyvelők, könyvvizsgálók, igazságügyi szakértők vagy épp behajtók és végrehajtók számára. Marketing adatbázisa alapján az ügyfelek teljes kampányok tervezését és operatív lebonyolítását végzik. Üzleti adatelemzései révén a célirányos BIG DATA adatfeldolgozások úttörője a hazai környezetben. Az OPTEN Kft. 2015-ben közel 1,6 Mrd Ft-os árbevétellel rendelkezett és közel 100 fő munkavállalót foglalkoztat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.