OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 27. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. január 3., kedd 09:00

A Jetlag helyett Chase csekkol be A Dal 2017 mezőnyébe
    Budapest, 2017. január 3., kedd (MTI) - A napokban változás történt A Dal 2017 harmincas mezőnyében: a Jetlag helyett Chase kerül be a dalválasztó show indulói közé.

        A váltás oka, hogy a Jetlag nem tudja vállalni a műsorral járó szigorú időbeli és megjelenési kötelezettségeit. A produkcióval többszöri próbálkozás ellenére sem sikerült megoldást találni az együttműködésre, így a Jetlag nem léphet színpadra A Dal 2017-ben. A döntés alapján a szakmai zsűri listáján következő előadó kap lehetőséget. Ő nem más, mint Chase, aki "Dust in the wind" című dalával indulhat a Duna televízión január 14-én este 19:30-kor kezdődő könnyűzenei tehetségkutató műsor harmincas mezőnyében.
     Idén is izgalmas évad elé néz a dalválasztó show, ahol a zúzós metáltól kezdve az elektronikus alapú minőségi popzenén át az igazi szerelmes számokig széles palettáról keressük az év dalát. A műsorban több, értékes szakmai díj is átadásra kerül: "A Dal 2017 Legjobb Dalszövege" és a "A Dal 2017 Felfedezettje" díjakon kívül az Akusztik Dalverseny nyertese a Petőfi Rádió Akusztik koncertlehetőségen kívül felléphet a 2017-es VOLT Fesztivál Petőfi Zenei Díjátadó színpadán is. A február 18-i döntőben pedig kiderült, hogy ki lesz A Dal 2017 nyertese, aki Magyarországot képviselheti a 62. Eurovíziós Dalfesztiválon 2017 májusában.
    
     A Dal Produkció

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.