OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 27. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. január 2., hétfő 13:07

Több mint egymillió néző követte Áder János jókívánságait szilveszterkor
    Budapest, 2017. január 2., hétfő (OTS) - A köztársasági elnök köszöntője az új év első perceiben került adásba a köztévé csatornáinak műsorán. Áder János újévi gondolatait az M1 és a Duna csatornákon nézték a legtöbben, az M1 csatornán 520 ezren, a Dunán 502 ezren követték a néhány perces ünnepi köszöntőt (az M2 csatornán 33 ezren, az M3 csatornán 106 ezren, az M5-ön 32 ezren, a Duna World műsorán pedig, ahol mintegy 3 perccel később kezdődött a köszöntő, 96 ezren nézték).

    Az óév utolsó napján a Gasztroangyal című műsor szilveszteri kiadása a Dunán 429 ezer nézőt ültetett a képernyő elé. A Magyarország szeretlek! című szórakoztató show 330 ezer, A Bagi Nacsa Show 316 ezer nézőt vonzott. A Bujtor István rendezte A Pogány Madonna című magyar vígjátéknak 300 ezer nézője volt 2016 utolsó napján.

Százezrek választották az M3 Csak szilveszter című kabaré összeállítását szombaton, amely régi szilveszteri műsorok emlékezetes jeleneteit fűzte össze. A retró szilveszter-maraton 19 órakor kezdődött, az első órák 190-200 ezres nézettsége a műsor végére 250 ezer fölé nőtt.

Szilveszter napján az M5 főműsoridőben 0,6 százalékos közönségarányával piacvezető volt az ismeretterjesztő csatornák között.

Január elsején is több közkedvelt magyar alkotást kínált a köztévé: Ötvös Csöpi a Csak semmi pánikban tért vissza 432 ezer néző örömére a Dunán, míg az M2 műsorán Lúdas Matyi 271 ezer nézőjével éppen egy kicsivel csak, de megelőzte a Duna World kínálatában sugárzott Indul a bakterház című örök kedvencet: Regős Bendegúz kalandjait 257 ezren kísérték figyelemmel.

Mivel a közmédia a közszolgálati feladatai alapján a teljes társadalom számára kínál tartalmakat, a nézettségi és elérési adatokat a teljes népességre vonatkozóan tesszük közé. A Nielsen mérése alapján ez a 4 éves és annál idősebbek köre.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.