OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 27. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. január 2., hétfő 09:35

Ingyenes balesetbiztosítás jár az e-matrica mellé
    Budapest, 2017. január 2., hétfő (OTS) - Az e-kereskedelemben rendszeresen részt vevő lakosság aránya folyamatosan emelkedik Magyarországon, ennek megfelelően az online megvásárolt e-matricák aránya is nő. Az online piac jelentős bővülésének hátterében a vásárlási szokások átalakulása, az internetes vásárlásba vetett bizalom növekedése is szerepet játszott.

    Erre a kihívásra válaszolva vezetett be az e-autopalyamatrica.hu portált üzemeltető Biorobotok Informatikai és Adatfeldolgozási Kft. számos, a vásárlók kényelmét és biztonságérzetét növelő szolgáltatást.

A megvásárolt autópálya matricák mellé hazánkban egyedülálló módon ingyenes balesetbiztosítást, jogi tanácsadást, illetve 10%-os kedvezménnyel igénybe vehető utasbiztosítást is nyújtanak az ügyfelek számára.

A START ingyenes balesetbiztosítást a világ egyik vezető biztosítótársasága, az AIG Europe Limited Magyarországi Fióktelepe nyújtja 6 hónapig díjmentesen. Az ingyenes jogi tanácsadást a Független Magyar Kárszakértő és Érdekvédelmi Kft. biztosítja, mely személyi sérüléses közlekedési balesetek rendezésére szakosodott cég, országos ügyvédi háttérrel. A 10%-os utasbiztosítási kedvezményt a Biztosítás.hu Biztosítási Alkusz Kft. weboldalán megkötött bármely utasbiztosításnál lehet igénybe venni.

A www.e-autopalyamatrica.hu oldalt üzemeltető Biorobotok Kft. a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. hivatalos viszonteladója.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.