OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2016. december 15., csütörtök 14:55

Kiemelkedő hazai siker a nemzetközi franchise fronton
    Budapest, 2016. december 15., csütörtök (OTS) - Kiemelkedő sikert aratott nemzetközi fronton az Alma Gyógyszertárak hálózat franchise átvevő partnere, File Szabolcs, akinek több éves, töretlenül innovatív és kiemelkedő munkássága került ezáltal elismerésre.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20161215_002.jpg

Immáron hatodik alkalommal rendezték meg a Best Franchisee of the World díjkiosztó gálát Firenzében, ahol siker koronázta az Alma Gyógyszertárak franchise hálózat munkáját. A gyógyszertárlánc képviseletében File Szabolcs 2. helyezést ért el pályázatával a "2016. Év Legjobb Nemzetközi Franchise Átvevője" elnevezésű díjátadón.

A jeles eseményen a nemzetek különböző iparágbeli franchise hálózatainak mintegy 250 pályázatából választották meg a világ legkiválóbb franchise átvevőit.
A szakma krémjének megmérettetésén 11 átvevő jutott a döntőbe, főként spanyol, olasz és mexikói hálózatok képviseletében.

Közülük tudott kiemelkedni a második helyezést megszerezve File Szabolcs, az Alma Gyógyszertárak franchise átvevő partnere, aki ezzel számos nagy nemzetközi hálózat jelöltjét utasította maga mögé.

Szabolcs és felesége, dr. Gregor Andrea gyógyszerész közel 4 éve tagjai az Alma Gyógyszertáraknak, mely idő alatt patikáikban innovatív ötleteikkel és proaktivitásukkal kiemelkedő üzleti- és imázsépítő eredményeket produkáltak. Elsők közt vették át a hálózat új arculati elemeit és alkalmazták a fejlesztési lehetőségeket. Jól példázza Szabolcs és Andrea eredményességét, hogy fejlesztési javaslataikat a franchise átvevő is az arculat szerves részévé tette.

"Büszkék vagyunk File Szabolcsra, a nemzetközi megmérettetésen elért második helyre, a márkánk identitására, értékére és mindarra, amit ez a díj is elismerni hivatott" mondta Dr. Lázár Szabolcs, az Alma Gyógyszertárak ügyvezetője.

Kapcsolódó weboldalak:

http://www.bestfranchiseeoftheworld.com/2016-edition/
http://www.bestfranchiseeoftheworld.com/gallery-2016/

*******************
Kapcsolat, további információ:
Jávorkai Krisztián
Alma Gyógyszertárak marketing manager
Telefon: (+36) -30-204-1036
E-mail: javorkai.krisztian@patikamanagement.hu

Az Alma Gyógyszertárak, mint a Hungaropharma Zrt. leányvállalata mára több mint 200 franchise gyógyszertárral, országszerte elérhető hálózatot alkot.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.