OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. december 14., szerda 12:20

Telt házas rendezvénnyel zárult a Kortárs Műgyűjtő Akadémia (CCA) őszi kurzusa
    Budapest, 2016. december 14., szerda (OTS) - Több mint százan voltak kíváncsiak a CCA nyílt oklevélosztó zárónapján Rényi András és Martos Gábor kurzuszáró előadásaira tegnap, a MÜPA előadótermében.

    Az alapítványi működtetésű Kortárs Műgyűjtő Akadémia tavasszal indult képzéssorozatának célja, hogy alapismeretek átadásával közelebb hozza az erre fogékony igényes közönséget a műgyűjtés életérzéséhez, és ezzel a kortársművészeti szektor piaci oldalát serkentse.

Az őszi szemeszter szervezésében a CCA vezető kortársművészeti galériákat szólított meg, így sorrendben a Várfok, a Viltin, a Nextart, a Gregersen Art Point, az acb, az Inda és az Art+Text Budapest állt a projekt mögé, helyet és lehetőséget biztosítva a képzésnek.

Tavasszal tizenegyen, ősszel tizenöten szereztek oklevelet, és már a jövő februári kurzusra is érkeznek a jelentkezések. A kurzust általános elismerés és várakozás kíséri, az elégedett és lelkes hallgatók szívesen ajánlják a képzést ismerőseiknek, vagy javasolják számukra a CCA ajándékutalvány karácsonyi lehetőségeit.

A CCA 2017-re erős évkezdést tervez: új honlapot új képzéstípusokkal, szabadegyetemet, műgyűjtő klubot és természetesen a tavaszi kurzust februárban - amelyben továbbra is a bevált, bizonyított, nemzetközi mintájú tematikát folytatják, a kortárs szakma egyre szélesebb bevonása mellett.

Honlap: www.contemporary.hu

Fotók a dec.13.-i zárónapról: https://www.dropbox.com/sh/uaahvtxgrrawsy4/AAA2NjsNSOY00OmR7TU2lEufa?dl=0
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.