OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2016. december 13., kedd 16:07

Határtalan energia - Elindult Magyarország legújabb megújulóenergia-projektje!
    Budapest, 2016. december 13., kedd (OTS) - A világ energiaszükséglete folyamatosan növekszik, bolygónk tartalékai lassan kimerülnek! A túlfogyasztásnak pedig ára van, ha nem cselekszünk időben. A klímaváltozás enyhítésére és a környezetvédelem elősegítése céljából jött létre Magyarország legújabb megújuló energiát támogató projektje, a Thera II Szélerőműpark.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20161213_002.jpg

A Carbon Solutions Global Standard korábbi Fénykör programja már nagy sikert aratott. A legújabb saját fejlesztésű önkéntes karbonpiaci projektje, a Thera II Szélerőműpark Győr-Moson-Sopron megye legjobb adottságú területén helyezkedik el, és 5 szélturbinát működtet (beépített teljesítménye 10 MW, mely 5 db egyenként 2 MW-os Vestas V90 típusú, 105 m magas tornyú szélturbina).

A Szélerőműpark úgy termel energiát, hogy működése közben nem bocsát ki szén-dioxidot és más üvegházhatású gázokat sem. Ennek eredményeképpen évente közel 18 000 tonna üvegházhatású gáz kibocsátástól óvjuk Földünket, emellett elősegítjük Magyarország fenntartható fejlődését is. A projekthez minden olyan vállalat csatlakozhat, amely fontosnak tartja a környezettudatos működést és a fenntartható jövőt. A megvásárolt karbonkreditek által pontosan oly mértékben támogatják majd a zöld projektet, mint amekkora az adott vállalat karbonlábnyoma.

A jövőnk élhetősége mindannyiunk közös érdeke. A projekthez való csatlakozással a vállalatok karbonlábnyoma ellentételezhető!

További információ:
http://carbonsolutionsglobal.com
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.