OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2016. december 13., kedd 09:46

"NEM CSAK AZ A MŰVÉSZET, AMI DRÁGA" - Godot Pop-Up kiállítás és vásár a Klauzál téri vásárcsarnokban
    Budapest, 2016. december 13., kedd (OTS) - A Godot Galéria először rendez fiatal képzőművészek munkáiból összeállított kiállítást és vásárt a Klauzál téri Vásárcsarnokban, ahol közel 100 művész munkáját felsorakoztató kiállításon festmények és grafikák mellett fotók és design termékek megvásárlására lesz lehetőség.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20161213_001.jpg

A gerillaárazáson alapuló vásár, fiatal alkotók számára nyújt lehetőséget bemutatkozásra.

A kiállításra beválogatott műveket egy pályázat (http://palyazatok.org/futtassuk-be-egyutt-a-muveszeted-a-godot-galeria-palyazata/) előzte meg, amelyre 350 alkotó jelentkezett. A pályázók közül 100 művész munkái kerültek be a kiállítható/eladható alkotások közé. A vásáron a művek árai megfelelnek egy pályakezdő művész árainak túlkapások nélkül, mert NEM CSAK AZ A MŰVÉSZET, AMI DRÁGA.

A Godot Galéria által bevezetett "gerilla árazás" kicsiben tükrözi azt a folyamatot, ahogy a művészek és alkotásaik folyamatosan emelkedő értékkel bekerülnek a művészeti vérkeringésbe. Ezért az esemény első 5 napjában (2016. december 18-ig) a műveket induló áron lehet megvásárolni, majd a képek ára emelkedik és elkezdenek közelíteni valós értékük felé.

A 2016. december 15-én 18:00 órakor kezdődő kiállítás megnyitót (https://www.facebook.com/events/211770329259119/) Preview (https://www.youtube.com/watch?v=rZqb5iEcXQo&feature=youtu.be) előzi meg, ami igazi csemege a kortárs képzőművészet szerelmeseinek. Itt biztos megtalálod a neked legkedvesebb művet, amelyet most elérhető áron haza is vihetsz.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.