2024. április 19. péntek

2016. december 13., kedd 09:46

"NEM CSAK AZ A MŰVÉSZET, AMI DRÁGA" - Godot Pop-Up kiállítás és vásár a Klauzál téri vásárcsarnokban
    Budapest, 2016. december 13., kedd (OTS) - A Godot Galéria először rendez fiatal képzőművészek munkáiból összeállított kiállítást és vásárt a Klauzál téri Vásárcsarnokban, ahol közel 100 művész munkáját felsorakoztató kiállításon festmények és grafikák mellett fotók és design termékek megvásárlására lesz lehetőség.

A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:

A gerillaárazáson alapuló vásár, fiatal alkotók számára nyújt lehetőséget bemutatkozásra.

A kiállításra beválogatott műveket egy pályázat (http://palyazatok.org/futtassuk-be-egyutt-a-muveszeted-a-godot-galeria-palyazata/) előzte meg, amelyre 350 alkotó jelentkezett. A pályázók közül 100 művész munkái kerültek be a kiállítható/eladható alkotások közé. A vásáron a művek árai megfelelnek egy pályakezdő művész árainak túlkapások nélkül, mert NEM CSAK AZ A MŰVÉSZET, AMI DRÁGA.

A Godot Galéria által bevezetett "gerilla árazás" kicsiben tükrözi azt a folyamatot, ahogy a művészek és alkotásaik folyamatosan emelkedő értékkel bekerülnek a művészeti vérkeringésbe. Ezért az esemény első 5 napjában (2016. december 18-ig) a műveket induló áron lehet megvásárolni, majd a képek ára emelkedik és elkezdenek közelíteni valós értékük felé.

A 2016. december 15-én 18:00 órakor kezdődő kiállítás megnyitót (https://www.facebook.com/events/211770329259119/) Preview (https://www.youtube.com/watch?v=rZqb5iEcXQo&feature=youtu.be) előzi meg, ami igazi csemege a kortárs képzőművészet szerelmeseinek. Itt biztos megtalálod a neked legkedvesebb művet, amelyet most elérhető áron haza is vihetsz.