OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. augusztus 10. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. december 9., péntek 13:45

Professzionális filmes 3D kamera rig fejlesztés a Stereographer Kft.-nél
    Budapest, 2016. december 9., péntek (OTS) - A Stereographer Kft. 22,3 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alaptól. A közel 47 millió forint összköltségű beruházásból egy egyedi 3D mozgókép-felvételi eszköz fejlesztése valósul meg.

    A Stereographer Kft. tagjai és tulajdonosai a filmgyártás technikai szegmensének meghatározó szereplői: Magyari Zsolt sztereográfus és operatőr, a 3D filmfelvételi technológia világszinten elismert szakértője, Rajna Gábor Oscar-díjas filmproducer a Laokoon Filmgroup és a Visionteam L.O. Kft. egyik tulajdonosa, mely Magyarországon a legtöbb hazai és nemzetközi filmes produkciót szolgálja ki eszközeivel és szakembergárdájával. A projekt célja egy világszínvonalú sztereoszkópikus filmfelvevő eszköz kifejlesztése.

Információ:
Csontos Sarolta, ügyvezető
+36 30 507 7577
info@stereographer.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.