OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. augusztus 10. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. december 6., kedd 09:55

A Magyar Posta együttműködik a Deutsche Post DHL Parcel Europe hálózatával
    Budapest, 2016. december 6., kedd (OTS) - Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Posta és a Deutsche Post DHL Parcel Europe.

    2016 őszén a Magyar Posta és a Szlovén Posta is csatlakozott a DHL Parcel Europe hálózatához, így újabb két országgal bővült a DHL Parcel Europe határokon átnyúló e-kereskedelmi rendszere. A megállapodás keretében a DHL Parcel Europe logisztikai hálózatán keresztül érkező küldemények magyarországi kézbesítését a Magyar Posta végzi. 2016 decemberétől pedig a Magyar Posta MPL Europe Standard szolgáltatását igénybe vevő ügyfelek küldeményeinek kézbesítését az országhatáron kívül a DHL Parcel Europe hálózatának tagjai látják el.

"Az e-kereskedelem, az online vásárlás napjaink egyik legjelentősebb ütemben fejlődő üzletága. A belföldi csomagforgalom tekintetében piacvezető Magyar Posta éppen ezért a határokon átívelő csomagkézbesítésben is dinamikusan kíván fejlődni. A cél elérése érdekében csatlakoztunk a DHL Parcel Europe hálózatához, amely a hazai lakossági és üzleti ügyfelek számára az MPL Europe Standard szolgáltatáson keresztül kínál versenyképes, élenjáró minőségű szolgáltatást." - mondta Illés Zoltán, a Magyar Posta elnök-vezérigazgatója.

Az előrejelzések alapján 2018-ig több mint 130 millió olyan európai vásárló lesz, aki elsősorban az e-kereskedelmi megoldásokat részesíti előnyben megrendelései során.

"Miután egy év alatt sikeresen megvetettük a lábunkat az osztrák csomagkézbesítési piacon, természetes volt, hogy hálózatunk bővítését az Ausztriával gazdaságilag szorosan együttműködő Magyarországgal és Szlovéniával folytatjuk. Helyi partnereinkkel együttműködve az internetes kereskedők tevékenységét is támogatni kívánjuk az érintett piacokon. Ezzel párhuzamosan a többi európai országban működő ügyfeleink számára is vonzó lehetőséget biztosítunk, hogy termékeiket egyre több külföldi piacon tegyék elérhetővé." - fejtette ki a társaság álláspontját Achim Dünnwald, a DHL Parcel Europe vezérigazgatója.

A DHL Parcel Europe eddig 16 országban volt jelen. A Magyar Posta teljesítményének elismerése, hogy a nemzeti posták közül - a Szlovén Postával együtt - az elsők között csatlakozott ehhez a hálózathoz. Az MPL Europe Standard szolgáltatás célországainak száma folyamatosan bővül, első körben Ausztria, Belgium, Csehország, Hollandia, Lengyelország, Luxemburg, Németország, Szlovákia irányába adhatnak fel MPL Europe Standard csomagot az ügyfelek.

Magyar Posta Zrt.

Sajtókapcsolat:
Magyar Posta Zrt. Társasági Kommunikációs Osztály
Telefon: +36307719943
E-mail: sajto@posta.hu

Kövessen bennünket online is!
www.posta.hu
www.facebook.hu/magyarposta
www.youtube.com/user/magyarpostaofficial
www.linkedin.com/company/hungarian-post
www.instagram.com/magyar_posta_zrt/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.