OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. december 1., csütörtök 14:01

A Fővárosi Vízművek Zrt. a legmesszebbmenőkig eleget tesz szerződéses kötelezettségeinek
    Budapest, 2016. december 1., csütörtök (OTS) - A Rómapi-parti vízvezeték-rekonstrukció kivitelezése csak a szerződésben meghatározott feltételek megléte esetén veheti kezdetét

    A sajtóban napvilágot látott hírekkel ellentétben a Budapest Főváros Önkormányzata és a Fővárosi Vízművek Zrt. között létrejött vállalkozási szerződés a Római-parton húzódó Budai III. főnyomóvezeték kizárólag egy, a Fővárosi Vízművek Zrt. Békásmegyeri gépháza és a Kossuth II. árvízkapu között húzódó szakaszának a rekonstrukciójára vonatkozik.

Fontos hangsúlyozni, hogy az érintett vezetékszakasz esetében az árvízvédelmi mű nyomvonala adott, így a védmű tervezése nem befolyásolja a főnyomóvezeték nyomvonalát, tehát attól függetlenül elvégezhető lenne az egyébként a biztonságos ivóvízellátás, az üzemeltetés biztonsága szempontjából és nem a védmű építése miatt szükségessé vált felújítás.

Ugyanakkor, amint minden vezeték-rekonstrukció esetében, így ezúttal is csak abban az esetben kezdheti meg szerződésben rögzített feladatainak teljesítését a Fővárosi Vízművek Zrt., ha az ehhez szükséges valamennyi hatósági engedéllyel és a megrendelő, Budapest Főváros Önkormányzata munkakezdési utasításával rendelkezik.

Hogy ne legyen alaptalan szóbeszéd és rémhírterjesztés, ezért kérte Tarlós István Főpolgármester Úr, hogy a kivitelezés megkezdésével várja meg a Társaság a Nánási út -Királyok útja védmű nyomvonalának a tanulmánytervét, azaz 2017. január 15-ét.

A Fővárosi Vízművek Zrt. mint a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában álló ivóvízhálózat üzemeltetéséért felelős víziközmű-szolgáltató természetesen tudomásul veszi Főpolgármester Úr utasítását, és az abban foglaltaknak a legmesszebbmenőkig eleget tesz.

Fővárosi Vízművek Zrt.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.