OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2016. november 30., szerda 09:15

Rendhagyó, kultúrák között közvetítő konferencia az oktatásról
    Budapest, 2016. november 30., szerda (OTS) - Magyarországon a 2016-os év egyik központi társadalmi vitatémája az oktatásügy volt. A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola ezért - a politikai megközelítéseken felülemelkedve - idei Létkérdés Konferenciáját az oktatás témájának szenteli. A rendezvényre december 2-án, pénteken délután az Aranytíz Kultúrházban kerül sor, ezzel a címmel: GURUSZEREPBEN - Van tanulás példa nélkül?

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20161130_001.jpg

A rendezvény nyitóelőadását Őexellenciája Rahul Chhabra, India magyarországi nagykövete, a további előadásokat pedig a Főiskola oktatói fogják tartani.

o Bemutatják a hagyományos indiai oktatásnak - a guruk, tanítók kiemelt szerepén alapuló - modelljét.
o Másrészt ismertetik, hogyan törekszik Főiskolájuk e hagyományos keleti metódus értékeinek hazai átültetésére a 21. századi Európában.
o Harmadrészt rámutatnak, hogy az örökérvényű elveket bármely hazai oktatási intézmény is sikerrel alkalmazhatja.

Vajon mit tud ajánlani a magyarországi Krisna-hívő értelmiség az oktatási intézmények hatékonyságának, pedagógiai sikerének növelése érdekében? A konferencia résztvevői mérlegelhetik, milyen esélyek mutatkoznak az ősi módszerek modernkori alkalmazására.

Kérjük, tekintse meg teljesebb, képes-videós sajtóanyagunkat: goo.gl/h7KhTc

Ebben megismerheti az ingyenes konferencia részletes programját, előadóit, valamint megtekintheti a Főiskola bemutatkozó kisfilmjét!

Kapcsolattartó, további információ:
Dr. Tasi István
30/530-6366 o kommunikacio@bhf.hu
www.bhf.hu o www.letkerdes.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.