OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. július 4. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. november 28., hétfő 17:20

Egyedülálló kezdeményezés Magyarországon - üzleti események vállalkozóknak
    Budapest, 2016. november 28., hétfő (OTS) - Talán az ország legelső és idáig egyetlen olyan weboldalát készítette el a Hungary Business Zrt., amelyen rendszerezve találhatók meg a vállalkozások számára hasznos események: konferenciák, kiállítások, üzleti találkozók, utazások. A képzések is fontos részét képezik a kínálatnak. A rendszerbe csak üzleti jellegű vagy az üzletet elősegítő események kerülhetnek be, így a vállalkozók koncentráltan az őket érintő szolgáltatásokat érhetik el a weboldalon. Az Üzleti Események Publikus Adatbázisa (uzletiesemenyek.hu) díjmentesen használható az eseményeket szervezők és a vállalkozások számára egyaránt!

    A szervezők bármikor feltölthetik saját eseményeiket az Adatbázisba, a közzétett tartalmat kezelhetik, módosíthatják, visszavonhatják. Míg az uzletiesemenyek.hu használatáért fizetniük nem kell, az Adatbázis által biztosított nyilvánosság több ügyfelet hozhat számukra.

A vállalkozók is szabadon hozzáférhetnek az uzletiesemenyek.hu oldal teljes tartalmához. A beépített kereső és szűrők segítségével könnyen eligazodhatnak a bőséges kínálatban. Az események pár kattintással idő, hely és téma szerint is szűrhetők. Az uzletiesemenyek.hu időt takarít meg a vállalkozásoknak, és olyan üzleti, marketing vagy képzési lehetőségeket is elérhetővé tesz számukra, amelyekről egyébként tudomást sem szereztek volna.

A Hungary Business Zrt. ezzel a szolgáltatásával kívánja támogatni a magyar vállalkozások fejlődését, az üzleti kapcsolatok és képzések hatékonyabb kihasználását. Bízik abban, hogy az Adatbázis hamarosan az üzleti események legnagyobb gyűjtőpontjává válik a Magyarországon. A Hungary Business minden szervezőt és vállalkozást arra buzdít, hogy használja ki ezt a ritka lehetőséget!

Az Adatbázis a www.uzletiesemenyek.hu internetes címen keresztül érhető el.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.