OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. július 4. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. november 28., hétfő 14:55

DVTK - Paks: nézettebb volt az alsóházi rangadó
    Budapest, 2016. november 28., hétfő (OTS) - Sporteseményekkel teli hétvégét tudhat maga mögött az M4 Sport, és az a több százezer sportrajongó, akik a köztévé sportcsatornáját választotta a hétvégén.

    A Forma-1 szabadedzés mellett, a WTCC Túraautó-világbajnokság is az egésznapos programot adott az M4 Sport nézőinek pénteken: a Katari Nagydíj fő futamát nézték a legtöbben, 92 ezer néző látta a versenyt. A szombat a labdarúgás jegyében telt az M4 Sporton, és borult a papírforma is, ami a nézettségi várakozásokat illeti, hiszen az OTP Bank Liga délutáni DVTK - Paks mérkőzését 25 ezerrel több néző (194 ezer) választotta, mint az esti Videoton - MTK összecsapást (169 ezer). A Forma-1 időmérő edzés Abu Dhabiban 272 ezer nézőt vonzott szombaton.

Vasárnap a Forma-1 Abu Dhabi Nagydíj futamot 706 ezer rajongó követte. Jó hír a verseny rajongóinak, hogy az izgalmas futamokat a jövőben is nézhetik köztévé műsorán. Vaszily Miklós, az MTVA vezérigazgatója a hétvégén jelentette be, hogy 2017 és 2019 között is az M4 Sporton lesznek láthatóak a Forma-1 futamai.

A Merkantil Bank Liga meccsei közül a Balmazújváros - Puskás Akadémia összecsapás került képernyőre az M4 Sporton, 101 ezer néző látta a meccset. A magyar női kézilabda-válogatott öt góllal legyőzte a románokat a kolozsvári Kárpát Kupa döntőjében, ezt a diadalt 139 ezer néző követte az M4 Sporton.

MTVA - Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.