OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2016. november 25., péntek 12:05

CEWE "Our world is beautiful" - Ismét meghirdették Európa egyik legnagyobb fotópályázatát
    Budapest, 2016. november 25., péntek (OTS) - Európa vezető képkidolgozással és a fotókönyvkészítéssel foglalkozó cége, a Magyarországon is érdekelt CEWE csoport újból megnyitotta az "Our world is beautiful - Gyönyörű világunk" nemzetközi fotópályázatát. A nevezés most is rendkívül egyszerű, online feltöltéssel működik, és több mint 33 millió forint értékben díjazzák az első ezer legjobb képet.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20161125_001.jpg

Hat - építészet, tájak, emberek, közlekedés és infrastruktúra, természet, valamint sport - kategóriában tölthetik fel fényképeiket a nevezők a CEWE "Our world is beautiful - Gyönyörű világunk" nemzetközi fotópályázat online felületére egészen 2017. június 30-ig.  A neves szakemberekből, újságírókból és fényképészekből álló zsűri a felvételek kompozíciója és minőségi paraméterei mellett a pályázat témájával összefüggő képi gondolatot vizsgálják majd az ítélet meghozatala során. A megmérettetés mottója szerint Földünk bőségesen kínál lenyűgöző témákat a fényképezéshez, s minden egyes nap izgalmas pillanatokat tartogat, így a nevezők feladata az, hogy saját szemszögükből mutassák meg a világ szépségét.

A pályázat díjazása összesen 110 ezer euró, azaz meghaladja a 33 millió forintot. A CEWE Photo Awards díjat elnyerő legjobb egy nagy értékű fotós utazást, valamint ugyanúgy, mint a kategóriagyőztesek több mint 1 millió forint értékű fotós felszerelést és mintegy 450 ezer forintos CEWE vásárlási utalványt nyer. Összességében azonban az első ezer fényképet díjazzák, sőt, havi győztesek is vannak, amelyek között máris van egy magyar pályázó: az októberi mezőnyben Pálinkás István "Szatír" című, egy fürdőző karvalyról készült fotóját a természet kategóriában emelték ki.

A legutóbbi, 2015-ben zárult alkalommal összesen több mint 12 ezer nevező 94 ezer fotója érkezett be a nemzetközi megmérettetésre, amelyből kiemelkedően sok, a képek majd egyharmada magyar pályázat, sőt, a sportkategória legjobb alkotása is hazai volt. A szervezők ezúttal még nagyobb érdeklődésre számítanak az immár negyedszer életre hívott, dinamikusan fejlődő pályázat iránt.

A pályázat részletei itt elérhetők: http://palyazat.fotokonyv.hu/beautiful-world-2016

A CEWE Magyarországról
A Németországban 1961-ben alapított CEWE csoport 24 európai országban jelen lévő, piacvezető, fotókidolgozással, fotókönyvekkel, fényképes ajándékokkal és digitális nyomdai szolgáltatásokkal foglalkozó vállalat, amely mintegy 3200 munkatársat foglalkoztat. 2015-ben a CEWE 2,37 milliárd fotót, valamint mintegy 6 millió CEWE FOTÓKÖNYVET szállított ki többek között mintegy 30 000 partnerüzletén keresztül, amelynek köszönhetően a konszolidált éves árbevétele elérte az 550 millió eurót.
A CEWE Magyarország a vállalat 11 európai kiemelt fotó és digitális nyomdai központjának egyike, amely hazánkból látja el a környező román, szerb, horvát és szlovén piacot is. A cég 2000 négyzetméteres telephelyén mintegy 60 alkalmazottat foglalkoztat, éves forgalma 2 milliárd forint. A fotókidolgozásban, valamint fotókönyv gyártásban Magyarországon is piacvezető CEWE a legújabb technikai eszközöket és fejlesztéseket felhasználva, ma már nagyobb részt online platformokon keresztül szolgálja ki ügyfeleit, valamint digitális nyomdai ágazattal is rendelkezik.

További információ: Drucker Szilvia, sajto@cewe.hu, 0620 917 0798
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.