OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. július 2. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. november 24., csütörtök 15:25

Stratégiai partnerség Budapest turizmusáért
    Budapest, 2016. november 24., csütörtök (OTS) - Régóta és ténylegesen fennálló stratégiai partnerségét erősítette meg a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központtal (BFTK Nonprofit Kft.). A felek az együttműködés feltételeit és céljait rögzítő megállapodást ünnepélyes keretek között az MSZÉSZ bükfürdői közgyűlésén írták alá 2016. november 24-én. A BFTK 2017 januárjától a Szállodaszövetség stratégiai társult tagjává válik.

    Bán Teodóra, a BFTK Nonprofit Kft. ügyvezetője, az aláírást követő beszédében megköszönte dr. Niklai Ákosnak, az MSZÉSZ elnökének a már eddig is intenzíven zajló szakmai együttműködést és a lehetőséget, hogy a főváros hivatalos turisztikai szervezete a nagy múltú és befolyásos Szállodaszövetség tagjává válhat. A szakmai együttműködés előzménye, hogy a MSZÉSZ alapító tagja volt és rendszeresen részt vesz a BFTK által koordinált Fővárosi Turisztikai Kerekasztal munkájában, amely a fővárosi turizmusban érdekelt meghatározó szereplők és döntéshozók érdekegyeztető fóruma. Az együttműködés elmélyítésének különös jelentőséget ad, hogy jelenleg zajlik a nemzeti turizmus stratégia kialakítása, melyben Budapest desztináció jelentőségével arányban, kiemelt prioritásként szerepel.

Dr. Niklai Ákos, az MSZÉSZ elnöke a budapesti szállodák nevében örömmel üdvözölte a megállapodást, a Főváros és a szállodák közötti közös gondolkodás megerősítését.

Az MSZÉSZ készséggel közreműködik egy új Budapest brand kialakításában, a főváros turisztikai imázsának növelésében, elsősorban a szállodai és éttermi szolgáltatások kiszámítható, magas, a vendégek igényeit kielégítő biztosításával.
A szabadidős turisták fogadása mellett az MSZÉSZ fontosnak tartja a MICE turizmus további erősítését, arányának növelését.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.