OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. november 17., csütörtök 09:46

Az MTVA Sajtóosztályának közleménye
    Budapest, 2016. november 17., csütörtök (OTS) - Már csak pár napod maradt, hogy elküldd Magyarország dalát!

    
Hamarosan lezárul A Dal 2017 jelentkezési periódusa. A tét ismét nagy, hiszen az országos ismertségen kívül jövőre is olyan nyeremények várják az indulókat, amelyek karrierjüket is elindíthatják, vagy magasabb szintre emelhetik. A műsorban átadásra kerülnek "A Dal 2017 Legjobb Dalszövege" és "A Dal 2017 Felfedezettje" különdíjak, az elismerések mellett pedig az online Akusztik Dalverseny nyertese a Petőfi Rádió Akusztik koncertlehetőségén kívül felléphet a 2017-es VOLT Fesztivál Petőfi Zenei Díjátadó színpadán is. A Dal nyertese képviselheti Magyarországot Kijevben a 62. Eurovíziós Dalfesztiválon 2017 májusában.

A jövőre hatodik alkalommal képernyőre kerülő dalválasztó show legfontosabb célja, hogy új, igényes és minőségi magyar dalok szülessenek, amelyek közül a szakmai zsűri és a nézők közösen választják ki az egész országot képviselő művet. Ezért a versenyre csak olyan előadó és együttes nevezhet, akinek korábban már jelent meg zenei albuma vagy országosan játszott rádió- illetve televízió-felvétele, és rendelkezik lemezkiadóval és/vagy hivatásos zenei menedzserrel kötött szerződéssel. A Dal 2017 részletes pályázati kiírása a http://www.mediaklikk.hu/adal címen érhető el.

Legyen a te dalod az, amit jövőre egy egész ország dúdol, jelentkezz A Dal-ba!

MTVA Sajtóosztály

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.