OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. november 14., hétfő 16:30

Tolvajt fogott a budapesti bunyós
    Budapest, 2016. november 14., hétfő (OTS) - Nem mindennapi mentsége volt Harcsa Norbert ökölvívónak arra, amiért elkésett hetedik profi mérkőzésének mérlegeléséről. A huszonnyolc éves sportoló pénteken csípett fülön egy tolvajt, aki ellopta egy kisfiú mobiltelefonját.

    "Éppen ültem volna be az autóba, amikor megláttam egy zokogó kisfiút az utcán. Elmondta, hogy elvették tőle a telefonját. Láttam, hogy az út túloldalán fut egy fiatalember, rögtön utánaeredtem. A rendőrség előtt értem utol, de a felszólítás ellenére sem akartam visszaadni a telefont. Ekkor közbeléptek a rendőrök is, így szerencsésen meglett a telefon. Sajnos így elkéstem a mérlegelésről, de legalább a gyorsítóedzés megvolt" - mondta az ökölvívó az M4 Sport stábjának.

Az esetet követően a kisfiú édesanyja közösségi oldalán keresztül kereste azt a "Supermant", aki segített tízéves gyermekének. A szálak végül összefutottak: az anya elérte Harcsa Norbertet és megköszönte neki, hogy segített fiának. Rácz Félix (Harcsa Norbert menedzsere és egyben a Felix Promotion tulajdonosa) pedig ingyen jeggyel lepte meg a családot, így a helyszínről szurkolhattak Harcsa Norbertnek, aki az észt Sergei Melis ellen győzedelmeskedett a székesfehérvári gálán.

További részleteket az m4sport.hu oldalon olvashatnak:
http://www.m4sport.hu/2016/11/12/harcsa-norbert-a-bokszolo-superman/

Harcsa Norbert az M4 Sportreggeliben is mesélt az esetről és a mérkőzésről:
http://www.mediaklikk.hu/video/harcsa-norbert-a-gyozelme-ellenere-sem-elegedett-a-teljesitmenyevel/

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.