OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2016. november 3., csütörtök 16:37

Az innováció éve - sikeres üzleti évet zárt a dm Magyarország
    Budapest, 2016. november 3., csütörtök (OTS) - A dm immár 20 éve van jelen a magyarországi drogéria piacon, 277 millió Eurós forgalommal zárta az idei gazdasági évet. A vállalat nem csak gazdasági eredményeivel büszkélkedhet, más területeken is dinamikus fejlődés jellemzi. Idén a dm új applikációt vezetett be, így a törzsvásárlói program kedvezményei már néhány érintéssel elérhetők.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20161103_003.jpg

A dm Magyarország 277 millió Eurós forgalommal zárta a 2015/16-os a gazdasági évet (2016.09.30-i árfolyam alapján: 309,15 Ft / 1 EUR), ezzel a tavalyi gazdasági évhez képest 11,42 %-os növekedést ért el a forgalomban. A dm Kft. továbbra is piacvezető a drogériák tekintetében, a teljes piacon pedig a 2015/16-os gazdasági évben is megőrizte piaci részesedését. A magyarországi dm-nél összesen 2429 munkavállaló dolgozik, az üzletek száma 255. A dm csoport összforgalma 9, 7 milliárd Euró volt az elmúlt gazdasági évben, ez a tavalyihoz képest 7 százalékos növekedést jelent.  A dm 12 országban van jelen Európában.

Az elmúlt gazdasági évben a hazai dm folytatta dinamikus expanziós politikáját, 17 üzletét újította fel, 15 üzletet kibővített, 5 üzlete másik helyre költözött, egy üzlete zárt be. A drogéria az idei évben két nagy iroda beruházást is elvégzett, 2016 márciusában adta át Érden új irodaépületét, amelybe a központi osztályok egy része költözött, a törökbálinti irodaépület is megújult.

Mindig megéri - az életben a jó dolgok tartósak

A drogéria a hazai piacon úttörőként minden nap tartósan alacsony árakat nyújt a vásárlóknak. A dm-nél egy adott termék az ország összes dm üzletében pontosan ugyanazon a kedvező áron vásárolható meg, s ez az ár nem csak néhány napig érvényes, hanem az ár legalább 4 hónapig változatlan marad.

A piaci trendeknek megfelelően minden márkán belül jelentős az új termékek száma a dm-ben, folyamatos innováció, új hatóanyagok jellemzik az új dm márkás termékeket is. A dm polcain összesen 3168 saját márkás terméket találnak a vásárlók. Az elmúlt gazdasági évben a dm két saját márkás terméke is jubilált, a Sundance és babylove termékcsaládok idén ünneplik 20. születésnapjukat.

Új applikációt vezetett be a dm

A dm folyamatosan fejleszti active beauty törzsvásárlói programját: júniustól egy új applikációval lepte meg a törzsvásárlókat, így pontjaikat még kényelmesebben gyűjthetik, s kuponokat válthatnak ki az alkalmazáson keresztül is.
A dm tovább bővítette kényelmi szolgáltatásait, a boltokban free wifi érhető el, lehetőség van mobiltárcával fizetni, 2016 tavaszán pedig elindult a dm hivatalos ügyfélszolgálata is.
A dm idén megnyitotta története legkisebb üzletét is: a budapesti Minipolisz gyerekvárosban a családok már a drogéria boltját is megtalálják.

Együtt egymásért - helyi projektek megvalósítását támogatta a dm új CSR programja

A dm a társadalmi felelősségvállalás területén egy új programot hirdetett meg idén: a Jótettekkel egy jobb világért CSR kezdeményezéssel a dm tavasszal megkereste azokat a projekteket, amelyek helyben teszik jobbá környezetüket. A dm 10 projekt megvalósulását támogatta 500-500 ezer forinttal. "Együtt egymásért" név alatt dolgozta ki a dm CSR programjait, amelyek középpontjában az egészséges életmód, a gyermekek napvédelme, helyes fogápolásra nevelése, valamint a szociálisan hátrányos helyzetű kisgyermekes családok megsegítése áll.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.