OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. október 26., szerda 10:38

Élőben Koroncóról - Magyar Kupa összecsapás az Megye II-es Koroncó és a Fradi között, 13:30-tól élőben az M4 Sporton!
    Budapest, 2016. október 26., szerda (OTS) - Barcelona, Madrid, Koroncó: kevés párhuzamot találni a három település között. Egyet azonban ma biztosan sikerül. Néhány napja még a két spanyol nagyvárosból közvetített élőben mérkőzést az M4 Sportcsatorna, ma pedig a Győr-Moson-Sopron megyei Koroncóról!

        A megyei másodosztályban szereplő együttes ugyanis a Ferencváros csapatával kerül szembe a Magyar Kupa 7. fordulójában, a találkozót pedig 13:30-tól élőben közvetíti az M4 Sport.
     A koroncói együttesből többen is szabadságot vettek ki, hogy részt vegyenek a találkozón, de nem csak a helyiek készülnek kiemelten az összecsapásra. A közszolgálati sportcsatorna az elmúlt két hétvégén többször is forgatott Koroncón. A stáb bemutatta, hogyan készül a helyi böllér, a tűzoltó és az egész település az ország legnépszerűbb játékosai ellen.
     Ma reggel pedig élőben kapcsoltak a koroncói helyszínre a Sportreggeli műsorban. A felvezetés mellett a közvetítésnek is megadja a módját az M4 Sport, hiszen rendkívül rutinos és klasszis kerettel készül Magyarország legnépszerűbb sporttelevíziója a közvetítésre. A mérkőzés kommentátora Hajdú B. István lesz, a megye kettes pálya széléről Tihany Viktor fog jelentkezni.
     Érdemes tehát élőben követni a mérkőzést, hiszen biztosak lehetünk benne, hogy a mostani helyszíni bejelentkezések egészen más hangulatúak lesznek, mint amit az Európa-bajnokságon megszokhattunk.
     Az M4 Sport nézői az Európa-bajnokság alatt már megszokhatták, hogy a délutáni mérkőzéseket, este főműsoridőben megismételte a csatorna. Ez most is így lesz, hiszen a 13:30-as közvetítést követően, este élő stúdió-elemzéssel felvételről is sugározzák a találkozót.  
     Vajon lesz-e futballcsoda Koroncón?
     13:30-től az M4 Sporton kiderül!

     Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.