OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. október 17., hétfő 10:46

Einladung zur Pressekonferenz
    Budapest, 17 Oktober, 2016 (OTS) - Sehr geehrte Redaktion! Der Fachbereich für Wirtschaftswissenschaften der Andrássy Universität Budapest lädt Sie herzlich ein zur Pressekonferenz zum Thema:"EXPERIENCE KEEP PEOPLE ACTIVE" (ExpAct) - VORSTELLUNG DES AAL-FORSCHUNGSPROJEKTS (Active and Assisted Living Programme 2014-2016)

    Der virtuelle Ort, an dem die Nachfrage und das Angebot nach
Erfahrung, Wissen und Weisheit aufeinander treffen….

Vorgestellt wird eine innovative, ungarischsprachige Internetplattform, die unmittelbar die Aktivität der Generation 55 + auf dem Arbeitsmarkt unterstützt. Einzigartig ist die zugrunde liegende ExpAct-Software, weil sie neben der beruflichen Erfahrung
auch die ganze Persönlichkeit der Nutzer/-innen berücksichtigt.

Ort:     Andrássy Universität Budapest, Andrássy-Saal
Zeit:     Montag, 24. Oktober 2016., 14.00 - 15.00 Uhr
Sprache:  deutsch und ungarisch (Dolmetschen wird gesichert.)
Ihre Gesprächspartner sind:
Prof. Dr. Martina Eckardt, Projektleiterin;
Prof. Dr. Stefan Okruch, Projektleiter
Dr. Felix Piazolo, Senior Reseracher
Petra Bölöni und Éva Gazda, wissenschaftliche Mitarbeiterinnen

Wir würden uns freuen, Sie bei unserer Pressekonferenz begrüßen zu dürfen.
Wenn Sie teilnehmen möchten, melden Sie sich bitte bis zum 20. Oktober 2016 bei Éva Gazda per Mail: eva.gazda@andrassyuni.hu oder per Telefon +36 70-324 4283 an.

Wir bedanken uns im Voraus, dass Sie mit Ihrer Teilnahme zur erfolgreichen Durchführung der Pressekonferenz beitragen.

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.