2024. március 28. csütörtök

2016. szeptember 27., kedd 13:55

A Yanfeng Automotive Interiors és a KOSTAL együttműködése az innovatív és okos járműbelső-felületek terén
    Neuss/Lüdenscheid, Németország, 2016. szeptember 27., kedd (APA/OTS) - A műszerfalak és kokpit-rendszerek, ajtópanelek, illetve padlókonzolok területén a világ vezető beszállítójának számító Yanfeng Automotive Interiors és az autóiparban a mechatronikai HMI-alkatrészek egyik vezető beszállítójaként ismert KOSTAL a mai napon bejelentették új stratégiai partnerségük létrejöttét. A vállalatok vezérigazgatói - Johannes Roters és Andreas Kostal - az okos járműbelső-felületek terén folytatott együttműködési szándékukra vonatkozóan egyetértési megállapodást írtak alá.

Az új stratégiai partnerséggel mindkét fél azt a piaci trendet tartja szem előtt, mely arra törekszik, hogy a HMI működésvezérlést beépítse az autóbelsők kiváló minőségű felületeibe.

"Az autóipari mechatronikai modulok, kapcsolópanelek és kapcsolók globális vezető beszállítójának számító, és több mint 100 éves tapasztalattal rendelkező KOSTAL a lehető legjobb partner ezen a területen" - mondta el Johannes Roters, a Yanfeng Automotive Interiors vezérigazgatója. "A vállalataink által kínált technológia és szakértelem együttese számos előnyt kínál ügyfeleink számára a teljes értéklánc mentén."

"A következő évtizedben a járműbelsők izgalmas fejlődésen mennek keresztül. A YFAI és a KOSTAL együttműködése révén mindkét félnek lehetősége nyílik arra, hogy kínálatukat ügyfeleik számára bővítsék, valamint ösztönözzék a műszaki változásokat" - tette hozzá Andreas Kostal, a KOSTAL Csoport elnök-vezérigazgatója.

A két vállalat partneri kapcsolata az okos járműbelső-szolgáltatások innovatív megoldásainak és a teljes értéklánc szinergiáinak fejlesztése terén is nagy reményekkel kecsegtet.

Picture is available at: http://www.presseportal.de/nr/117551/bild

További információk:
Yanfeng Automotive Interiors
Jagenbergstraße 1
41468 Neuss, Németország
Astrid Schafmeister
Tel.: +49 2131 609-3028
E-mail: astrid.schafmeister@yfai.com
vagy
Leopold KOSTAL GmbH
An der Bellmerei 10
58513 Lüdenscheid, Németország
Georg Exler
Tel.: +49 2351 16-2366
E-mail: g.exler@kostal.com

A Yanfeng Automotive Interiors cégről:
A Yanfeng Automotive Interiors a világ vezető beszállítójának számít a műszerfalak és kokpit-rendszerek, ajtólemezek, padlószinti, illetve fej feletti konzolok területén. A sanghaji központú vállalatnak 17 országban körülbelül 100 gyártóközpontja és Technical Centere található, globálisan pedig több mint 29 600 alkalmazottat foglalkoztat. 2015-ben alakult a Yanfeng Automotive Interiors, amely a Yanfeng Automotive Trim Systems Co., Ltd (ez a Huayu Automotive Systems Co., Ltd.-nek (HASCO) teljes egészében a tulajdonában lévő leányvállalata), a SAIC Motor Corporation Limited (SAIC Motor) és egy globális, több iparágban érintett vállalat, a Johnson Controls vegyesvállalata. További információkért keresse fel a www.YFAI.com webhelyet.

A KOSTAL vállalatról:
Az 1912-ben alapított KOSTAL Group egy független, családi tulajdonban lévő cég, amelynek székhelye a németországi Lüdenscheidben található. A KOSTAL technológiailag kifinomult mechatronikai modulokat, kapcsolópaneleket és kapcsolókat, valamint elektronikus vezérlőegységeket fejleszt és gyárt a világ vezető autómárkái számára.
A 41 globális helyszínen tevékenykedő KOSTAL Csoport 21 országban és négy kontinensen mintegy 16 000 alkalmazottat foglalkoztat a gépjármű-elektronikai rendszerek, az ipari elektronika, a csatlakozók, az ellenőrzéstechnológia (SOMA) és a napenergia-meghajtás üzletágak terén. Bővebb tájékoztatás érdekében látogasson el a következő weboldalra: www.kostal.com.