OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. szeptember 27., kedd 13:55

A Yanfeng Automotive Interiors és a KOSTAL együttműködése az innovatív és okos járműbelső-felületek terén
    Neuss/Lüdenscheid, Németország, 2016. szeptember 27., kedd (APA/OTS) - A műszerfalak és kokpit-rendszerek, ajtópanelek, illetve padlókonzolok területén a világ vezető beszállítójának számító Yanfeng Automotive Interiors és az autóiparban a mechatronikai HMI-alkatrészek egyik vezető beszállítójaként ismert KOSTAL a mai napon bejelentették új stratégiai partnerségük létrejöttét. A vállalatok vezérigazgatói - Johannes Roters és Andreas Kostal - az okos járműbelső-felületek terén folytatott együttműködési szándékukra vonatkozóan egyetértési megállapodást írtak alá.

    Az új stratégiai partnerséggel mindkét fél azt a piaci trendet tartja szem előtt, mely arra törekszik, hogy a HMI működésvezérlést beépítse az autóbelsők kiváló minőségű felületeibe.

"Az autóipari mechatronikai modulok, kapcsolópanelek és kapcsolók globális vezető beszállítójának számító, és több mint 100 éves tapasztalattal rendelkező KOSTAL a lehető legjobb partner ezen a területen" - mondta el Johannes Roters, a Yanfeng Automotive Interiors vezérigazgatója. "A vállalataink által kínált technológia és szakértelem együttese számos előnyt kínál ügyfeleink számára a teljes értéklánc mentén."

"A következő évtizedben a járműbelsők izgalmas fejlődésen mennek keresztül. A YFAI és a KOSTAL együttműködése révén mindkét félnek lehetősége nyílik arra, hogy kínálatukat ügyfeleik számára bővítsék, valamint ösztönözzék a műszaki változásokat" - tette hozzá Andreas Kostal, a KOSTAL Csoport elnök-vezérigazgatója.

A két vállalat partneri kapcsolata az okos járműbelső-szolgáltatások innovatív megoldásainak és a teljes értéklánc szinergiáinak fejlesztése terén is nagy reményekkel kecsegtet.

Picture is available at: http://www.presseportal.de/nr/117551/bild

További információk:
Yanfeng Automotive Interiors
Jagenbergstraße 1
41468 Neuss, Németország
Astrid Schafmeister
Tel.: +49 2131 609-3028
E-mail: astrid.schafmeister@yfai.com
vagy
Leopold KOSTAL GmbH
An der Bellmerei 10
58513 Lüdenscheid, Németország
Georg Exler
Tel.: +49 2351 16-2366
E-mail: g.exler@kostal.com

A Yanfeng Automotive Interiors cégről:
A Yanfeng Automotive Interiors a világ vezető beszállítójának számít a műszerfalak és kokpit-rendszerek, ajtólemezek, padlószinti, illetve fej feletti konzolok területén. A sanghaji központú vállalatnak 17 országban körülbelül 100 gyártóközpontja és Technical Centere található, globálisan pedig több mint 29 600 alkalmazottat foglalkoztat. 2015-ben alakult a Yanfeng Automotive Interiors, amely a Yanfeng Automotive Trim Systems Co., Ltd (ez a Huayu Automotive Systems Co., Ltd.-nek (HASCO) teljes egészében a tulajdonában lévő leányvállalata), a SAIC Motor Corporation Limited (SAIC Motor) és egy globális, több iparágban érintett vállalat, a Johnson Controls vegyesvállalata. További információkért keresse fel a www.YFAI.com webhelyet.

A KOSTAL vállalatról:
Az 1912-ben alapított KOSTAL Group egy független, családi tulajdonban lévő cég, amelynek székhelye a németországi Lüdenscheidben található. A KOSTAL technológiailag kifinomult mechatronikai modulokat, kapcsolópaneleket és kapcsolókat, valamint elektronikus vezérlőegységeket fejleszt és gyárt a világ vezető autómárkái számára.
A 41 globális helyszínen tevékenykedő KOSTAL Csoport 21 országban és négy kontinensen mintegy 16 000 alkalmazottat foglalkoztat a gépjármű-elektronikai rendszerek, az ipari elektronika, a csatlakozók, az ellenőrzéstechnológia (SOMA) és a napenergia-meghajtás üzletágak terén. Bővebb tájékoztatás érdekében látogasson el a következő weboldalra: www.kostal.com.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.