OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. szeptember 27., kedd 10:53

A Herbalife Nutrition a Speciális Olimpia mozgalommal való együttműködése keretében 1 millió USA dollár értékben biztosít támogatást a mozgalom fitnesz programja számára (1. rész)
    Los Angeles, USA, 2016. szeptember 27., kedd (Business Wire/OTS) - A táplálékkiegészítőket forgalmazó globális vállalat, a Herbalife (NYSE: HLF) ma bejelentette, hogy a Speciális Olimpia mozgalommal való együttműködése keretében 1 millió USA dollár értékű támogatást biztosít a szervezet fizikai aktivitás népszerűsítését és a táplálkozás és hidratáltság javítását célzó nemzetközi fitnesz programja lefolytatása céljára.

    A Herbalife Nutrition több mint 300, a táplálkozás és a sportteljesítmény közti összefüggéseket kutató tudóst és 36 orvost tömörítő globális csapata segítségével a vállalat táplálkozási tanácsokat és oktatási anyagokat (ideértve videókat és egyéb ismeretterjesztő anyagokat) biztosít az edzők, sportolók, gondozók és a Speciális Olimpia mozgalom minden tagja számára.

"A Speciális Olimpia nem pusztán sportolók versengése" - fejtette ki Kyle Washburn, a Speciális Olimpia mozgalom fitnesz igazgatója. "Olimpikonjaink egy olyan közösséghez tartoznak, amely a sportoláson kívül az egészséges életmód elsajátításában és a fizikai állapotjavítás terén is támogatja őket."

A vállalat által végzett szponzori tevékenység részeként Dana Ryan, Ph.D., a Herbalife Sports Performance and Education (Sportteljesítmény és Oktatás) egységének rangidős vezetője csatlakozik a Speciális Olimpia mozgalom Globális Fitnesz Munkacsoportjához, hogy tapasztalataival és szakértelmével segítse a Speciális Olimpia mozgalom sportolóit, edzőit, családjaikat és támogatóikat. Annak érdekében, hogy az emberek minél nagyobb körében tudatosítsa a megfelelő táplálkozás és az egészséges, aktív életvitel fontosságát, a Herbalife Nutrition fehérjetermékek csomagolásán egyes piacokon szerepelni fog a Speciális Olimpia mozgalom logója. A Globális Fitnesz Munkacsoport fitneszszakértőket és sportolókat is magában foglaló nemzetközi bizottság, amelynek feladata a Speciális Olimpia mozgalom keretében sportoló olimpikonok sportteljesítményének és egészségének javítása fitneszmódszerek alkalmazásával.

"Küldetésünknek tekintjük, hogy megfelelő táplálékot biztosítsunk az embereknek világszerte, és támogassuk azokat, akik szeretnének egészséges, aktív életet élni" - mondta el Michael O. Johnson, a Herbalife elnök-vezérigazgatója. "Globális Herbalife közösségünk számára inspirációt jelent a Speciális Olimpia mozgalom és annak lenyűgöző olimpikonjai, és büszkék vagyunk arra, hogy rendelkezésükre bocsáthatjuk táplálékkiegészítőinket és a fitneszre vonatkozó szakértelmünket."

A 2015. évi Speciális Olimpia Nyári Világjátékokon Los Angelesben a Herbalife Nutrition tagjai és alkalmazottai nagylelkű támogatásának eredményeként cégünk a Világjátékokon versengő speciális olimpikonok mintegy 10 százalékának részvételét szponzorálta. Ezen felül a Herbalife Nutrition 280000 fehérjeszeletet biztosított, továbbá rendelkezésre bocsátotta létesítményeit több ezer sportoló, edző és önkéntes segítő regisztrációja és akkreditációja céljára.

További információkért a Speciális Olimpiai Világjátékokról, valamint az önkéntes támogatási lehetőségekről látogasson el a következő internetes oldalra: www.specialolympics.org/Sponsors/Herbalife.aspx.

Amit a Herbalife-ról tudni kell…

A Herbalife táplálékkiegészítőket forgalmazó globális vállalat, amely nagyszerű termékeivel már 1980 óta járul hozzá az emberek életének megváltoztatásához. Táplálékkiegészítőink, testsúlykontroll, sport és fitnesz, valamint szépségápolási termékeink több mint 90 országban kizárólag a független Herbalife Tanácsadók számára, illetve rajtuk keresztül érhetők el. Magas minőségű termékeinkkel, a Herbalife tanácsadók által nyújtott személyes tanácsadással, és az ügyfeleket egészséges, aktív életvitelre ösztönző közösségünkkel elkötelezetten küzdünk az olyan globális problémák ellen, mint az alultápláltság és az elhízás.

Támogatjuk a Herbalife Családi Alapítványt (Herbalife Family Foundation [HFF]) és annak Casa Herbalife programjait, hogy segíthessünk jobb táplálékot biztosítani a szükséget szenvedő gyermekeknek. Szerte a világon több mint 190 világklasszis sportolót, csapatot és eseményt szponzorálunk, ideértve Cristiano Ronaldot, az LA Galaxy-t és számos egyéb sport bajnokait.

A vállalat világszerte több mint 8000 alkalmazottat foglalkoztat, és részvényei forgalomban vannak a New York-i Tőzsdén (NYSE: HLF). Árbevétele 2015-ben 4,5 milliárd USA dollár volt. A Herbalife honlapján számos pénzügyi és egyéb információ található a vállalatról: ir.Herbalife.com. A vállalat arra kéri a befektetőket, hogy időnként látogassanak el a vállalat honlapjára, mivel az ott közölt információkat folyamatosan frissítjük, illetve új információkat teszünk közzé. További információkért kérjük, látogasson el a Herbalife.com vagy az IAmHerbalife.com internetes oldalra.(folyt.)



2016. szeptember 27., kedd 10:53

A Herbalife Nutrition a Speciális Olimpia mozgalommal való együttműködése keretében 1 millió USA dollár értékben biztosít támogatást a mozgalom fitnesz programja számára (2. rész)
    Los Angeles, USA, 2016. szeptember 27., kedd (Business Wire/OTS) -

    Amit a Speciális Olimpiáról tudni kell…

A Speciális Olimpia globális mozgalom, amely a sport öröme és átalakító ereje révén felszabadítja az emberi szellemet szerte a világon. Mozgalmunk lehetővé teszi a szellemi fogyatékossággal élő emberek számára, hogy közösségük elfogadott és értékes tagjává váljanak, és ezáltal az embertársaink iránti tisztelet és elfogadás a társadalmak egyre általánosabb jellemzője legyen mindenhol a világon. A sport ösztönző erejére támaszkodva, az egészséges életmódot népszerűsítő és ismeretterjesztő programjai révén a Speciális Olimpia mozgalom harcol a mozgáshiányos életmód, az igazságtalanság és az intolerancia ellen. Az 1968-ban Eunice Kennedy Shriver által elindított Speciális Olimpia mozgalomban ma már több mint 4,5 millió sportoló számára biztosítja a sportolás lehetőségét mintegy 170 országban. Több mint 1,4 millió edző és önkéntes segítő támogatásával a Speciális Olimpia 32 olimpiai sportágban, megközelítőleg 108000 sportrendezvényt és versenyt szervez évente. Látogasson el a Speciális Olimpia honlapjára: specialolympics.org/. Kövessen minket a következő közösségi oldalakon: Twitter@specialolympics, fb.com/specialolympics, youtube.com/specialolympicshq, instagram.com/specialolympics és specialolympicsblog.wordpress.com.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20160926005313/en/

Kapcsolat:
Herbalife
Jennifer Butler, 213-745-0420
jenb@herbalife.com

Forrás: Herbalife

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.