OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. szeptember 9., péntek 08:00

Undergroundból a reggeli műsorba: Kardos-Horváth János a Petőfihez igazol
    Budapest, 2016. szeptember 9., péntek (OTS) - A Petőfi igazán együtt él a hallgatóival: az ezernyi pozitív visszajelzés miatt a Petőfi rádió leigazolja reggeli műsorába, a Talpra magyarba Kardos-Horváth Jánost, a Kaukázus és a Magashegyi Underground vezetőjét.

        "Kardos-Horváth János leigazolását azért döntöttük el, mert a rádió hallgatói közül rengetegen visszajeleztek nekünk, és azt mondták, nagyon tetszik nekik János műsorvezetői stílusa" - mondta Pető Zoltán, a Petőfi rádió főszerkesztője.
     "Mi együtt élünk hallgatóink rezdüléseivel: Kardos-Horváth Jánost nagyon szerették a hallgatók, és rengetegen kérték, hogy kapjon állandó helyet a reggeli műsorban. Büszkék vagyunk arra, hogy ő az első underground zenész, aki megjelenik az országos rádiózásban, és zenészből műsorvezetővé lesz. Örülünk, hogy Kardos-Horváth is a Petőfi csapatát erősíti a jövőben" - fogalmazott Pető.
     "Leventét profi kis magyar Budhának tartom, aki mindenkinél képes beindítani a reggeli motort. Már eddig is sokat tanultam tőle. Kíváncsian várom, hogy az új kihívás hogyan alakítja majd át az életemet" - mondta Janó, aki nagyon örül az új feladatnak.

XXX
    
     Kardos-Horváth János énekes, zenész dalszövegíró, a Kaukázus és a Magashegyi Underground alapító tagja. Általános iskolás korában kezdett gitározni, első saját szerzeményeit nővére kétkazettás magnóján vette fel. Tatabányai főiskolai tanulmányai alatt megalapította a Kaukázus együttest Fűrész Gáborral, amely underground körökben jelentős ismertségre tett szert, részben a Petőfi Rádiónak köszönhetően. Gyermekeinek is írt dalokat, ebből született meg a Hahó Együttes, amely nevelve-tanítva szórakoztatja az óvodás és kisiskolás gyerekeket, Kafkaz néven pedig egy szál gitárral ad lírikus koncerteket. A Petőfi Rádió hallgatói korábban az Anyám tyúkja ötrészes gyerekműsorban találkozhattak Janóval, aki ezentúl a Talpra magyar egyik műsorvezetőjeként csatlakozik a rádió stábjához.

MTVA Sajtóosztály

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.