OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. augusztus 8., hétfő 17:05

Az MTVA Sajtóosztályának közleménye
    Budapest, 2016. augusztus 8., hétfő (OTS) - Olimpia online 12 extra csatornán

    
Az M4 Sport és az M5 minden eddiginél több élő adással jelentkezik az idei olimpiáról. Összesen 750 órányi közvetítést jelent, amelynek több mint fele élő adás. Az M4 és az M5 műsora online is HD minőségben nézhető, sőt további 12 extra csatornával várja a nézőket az m4sport.hu. Az extra csatornákon az eseményeket élőben, kommentár nélkül lehet követni.

Az m4sport.hu/rio2016 oldalon részletes menetrend található. Minden versenyszámnál magyar zászló jelöli, ha magyar sportoló versenyez az adott sportágban, ahogy az is kiemelve látható, hogy az adott esemény követhető-e az M4-en, az M5-ön, vagy valamelyik extra csatornán a 12 közül. Amennyiben az online közvetítést választja a látogató, egy kattintással máris a lejátszónál találja magát, de a streamek megtalálhatók az "ÉLŐ" menüpont alatt is. Az extra közvetítéseket televíziós minőségben lehet nézni, a rendszer pedig 100 ezer látogatót tud kiszolgálni egyszerre.

Ha el akar mélyedni az olimpia részletes statisztikáiban, akkor az M4 Sport mobilalkalmazása a legjobb választás: Magyarországon egyedülálló módon az applikáció megjeleníti a hivatalos olimpiai statisztikákat. Az élő statisztikákon túl az app részletes versenynaptárat, éremtáblázatot, percről-percre közvetítéseket, videókat, és beállítható értesítéseket tartalmaz. Csak ki kell választani a bennünket érdeklő versenyszámokat, és az applikáció figyelmeztet bennünket, hogy közeleg az esemény. Az app ötödik nagy újítása, hogy a közmédia által fogadott 14 riói jelből 12 élőben követhető az M4 Sport mobilalkalmazásában is. Ezért ha valaki a vitorlázást vagy éppen a golfversenyeket követné élőben, akkor mindenképpen érdemes letöltenie az M4 Sport megújult mobilalkalmazását.


      MTVA Sajtóosztály

     Tel.: +36 1 759 5066
     sajtoiroda@mtva.hu
     1037 Budapest, Kunigunda útja 64.

------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.