2024. március 29. péntek

2016. augusztus 8., hétfő 16:16

MAGIC NIGHT - Jön a nagy illuzionista show! - Szuperlátványos éjszakai illuzionista show a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon
    Budapest, 2016. augusztus 8., hétfő (OTS) - Egy Magyarországon egyedülálló műfajú, látványos magic show világpremierrel folytatódik a Budapesti Nyári Fesztivál nagysikerű programsorozata. Augusztus 12-én és 13-án négy világhírű illuzionista érkezik Budapestre, hogy lélegzetelállító mutatványaikkal elkápráztassák a Margitszigeti Szabadtéri Színpad közönségét. A 22 órakor kezdődő attrakció a varázslat és borzongás világába vezet bennünket. Az előadás 18 éven aluliaknak nem ajánlott!

A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:

A tavalyi éjszakai revücirkusz sikere után az idei évben egy szuperlátványos MAGIC NIGHT show-val várják a műfaj szerelmeseit 2016. augusztus 12-én és 13-án a Margitszigeten. Az illúzió és a mágia jegyében összeállított, egyedi produkcióban világhírű illuzionisták lépnek színre elbűvölő lányok és egy sármos konferanszié társaságában. A szemfényvesztés mesterei Magyarországon még soha nem látott, hihetetlen attrakciókkal és izgalommal töltik meg a nyári éjszakát.

Európa legfiatalabb világklasszis illuzionistája, a francia Vincent Vignaud a legkülönbözőbb módokon lépked könnyedén az élet és a halál közötti csalóka mezsgyén. A 2015-ös Merlin-díjas David Climent hamisítatlan spanyol sármjával és mediterrán temperamentumával bolondítja meg látványos lézershow-val átszőtt bűvészszámait. A holland Christian Farla három évtizedes tapasztalattal, számos nemzetközi díjjal és többezer fellépéssel a háta mögött érkezik a Margitszigetre, ahol szabadulóművészként és illuzionistaként is bemutatkozik a magyar közönségnek. A külföldi világsztárok mellett a magyar bűvészvilág nemzetközi hírű művésze, Nagy Molnár Dávid is bemutatkozik klasszikus mutatványaival. A műsor házigazdája, Kolovratnik Krisztián kalauzol bennünket a varázslat világában - ahol a lehetetlen lehetségessé válik!

Videóajánló: https://www.youtube.com/watch?v=feClnax4wkw

A 22 órakor kezdődő éjszakai show-t csak 18 éven felülieknek ajánlják. Az kezdéshez igazított MAHART színházi hajójárat ezen az estén is közlekedik: indulás 20.45-kor a Vigadó tér 5. kikötőjéből, 20.55 Batthyány tér (1), 21.10 Szent István park (3), érkezés 21.20-kor a Szabad Tér Színház saját kikötőjébe, előadás után 20 perccel ugyaninnen indulás vissza. A 6x6 Taxi kiemelt autói háztól házig szállítják a vendégeket, a kijutáshoz érdemes előre megrendelni a taxit a 06-1/666-6666-os számon, előadás után a szabad autók folyamatosan szállítják el a vendégeket a színpad bejárata előli diszpécser állomásról. A 26-os busz módosított útvonalán, az Árpád híd M és a Szabad Tér Színház bejárata között a BKK sűríti járatait az előadás előtt, a különjáratok 22.50 után a Nyugati pályaudvarig közlekednek, az Árpád híd irányába.

A világ legjobb illuzionistái először szerepelnek együtt a káprázatos Magic Night illuzionista show-ban a Margitszigeten. Legyen részese a varázslatnak!

Fellépők:

David Climent (E)
Christian Farla (NL)
Vincent Vignaud (FR)
Nagy Molnár Dávid (H)

Konferanszié: Kolovratnik Krisztián
Koreográfus: Nádasdy András
Koreográfus asszisztens: Bujtor Xénia
Zene: Weisz Nándor
Színpadkép: Szolga István
Videotechnika: Visual Power
Szöveg: Falaky Zsolt
Produkciós asszisztens: Dancsecs Ildikó
Szakmai konzultáns: Zsilák György

Producer: Bán Teodóra

A Szabad Tér Színház produkciója.

Bővebb információk és jegyvásárlás: www.szabadter.hu