OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2016. augusztus 8., hétfő 16:16

MAGIC NIGHT - Jön a nagy illuzionista show! - Szuperlátványos éjszakai illuzionista show a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon
    Budapest, 2016. augusztus 8., hétfő (OTS) - Egy Magyarországon egyedülálló műfajú, látványos magic show világpremierrel folytatódik a Budapesti Nyári Fesztivál nagysikerű programsorozata. Augusztus 12-én és 13-án négy világhírű illuzionista érkezik Budapestre, hogy lélegzetelállító mutatványaikkal elkápráztassák a Margitszigeti Szabadtéri Színpad közönségét. A 22 órakor kezdődő attrakció a varázslat és borzongás világába vezet bennünket. Az előadás 18 éven aluliaknak nem ajánlott!

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160808_001.jpg

A tavalyi éjszakai revücirkusz sikere után az idei évben egy szuperlátványos MAGIC NIGHT show-val várják a műfaj szerelmeseit 2016. augusztus 12-én és 13-án a Margitszigeten. Az illúzió és a mágia jegyében összeállított, egyedi produkcióban világhírű illuzionisták lépnek színre elbűvölő lányok és egy sármos konferanszié társaságában. A szemfényvesztés mesterei Magyarországon még soha nem látott, hihetetlen attrakciókkal és izgalommal töltik meg a nyári éjszakát.

Európa legfiatalabb világklasszis illuzionistája, a francia Vincent Vignaud a legkülönbözőbb módokon lépked könnyedén az élet és a halál közötti csalóka mezsgyén. A 2015-ös Merlin-díjas David Climent hamisítatlan spanyol sármjával és mediterrán temperamentumával bolondítja meg látványos lézershow-val átszőtt bűvészszámait. A holland Christian Farla három évtizedes tapasztalattal, számos nemzetközi díjjal és többezer fellépéssel a háta mögött érkezik a Margitszigetre, ahol szabadulóművészként és illuzionistaként is bemutatkozik a magyar közönségnek. A külföldi világsztárok mellett a magyar bűvészvilág nemzetközi hírű művésze, Nagy Molnár Dávid is bemutatkozik klasszikus mutatványaival. A műsor házigazdája, Kolovratnik Krisztián kalauzol bennünket a varázslat világában - ahol a lehetetlen lehetségessé válik!

Videóajánló: https://www.youtube.com/watch?v=feClnax4wkw

A 22 órakor kezdődő éjszakai show-t csak 18 éven felülieknek ajánlják. Az kezdéshez igazított MAHART színházi hajójárat ezen az estén is közlekedik: indulás 20.45-kor a Vigadó tér 5. kikötőjéből, 20.55 Batthyány tér (1), 21.10 Szent István park (3), érkezés 21.20-kor a Szabad Tér Színház saját kikötőjébe, előadás után 20 perccel ugyaninnen indulás vissza. A 6x6 Taxi kiemelt autói háztól házig szállítják a vendégeket, a kijutáshoz érdemes előre megrendelni a taxit a 06-1/666-6666-os számon, előadás után a szabad autók folyamatosan szállítják el a vendégeket a színpad bejárata előli diszpécser állomásról. A 26-os busz módosított útvonalán, az Árpád híd M és a Szabad Tér Színház bejárata között a BKK sűríti járatait az előadás előtt, a különjáratok 22.50 után a Nyugati pályaudvarig közlekednek, az Árpád híd irányába.

A világ legjobb illuzionistái először szerepelnek együtt a káprázatos Magic Night illuzionista show-ban a Margitszigeten. Legyen részese a varázslatnak!

Fellépők:

David Climent (E)
Christian Farla (NL)
Vincent Vignaud (FR)
Nagy Molnár Dávid (H)

Konferanszié: Kolovratnik Krisztián
Koreográfus: Nádasdy András
Koreográfus asszisztens: Bujtor Xénia
Zene: Weisz Nándor
Színpadkép: Szolga István
Videotechnika: Visual Power
Szöveg: Falaky Zsolt
Produkciós asszisztens: Dancsecs Ildikó
Szakmai konzultáns: Zsilák György

Producer: Bán Teodóra

A Szabad Tér Színház produkciója.

Bővebb információk és jegyvásárlás: www.szabadter.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.