OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2016. július 25., hétfő 13:36

Sajtómeghívó - A DETOX nem buli!
    Budapest, 2016. július 25., hétfő (OTS) - Az esemény helyszíne: East Fest Fesztivál Mezőtúr, Városi Strand, Fekete István út 1, 5400  Arany Fácán Sátor - Az esemény időpontja: 2016. július 28. (csütörtök) 14:00

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160725_003.jpg

AZ ESEMÉNY DÍSZVENDÉGE: Herczeg Zsolt Mezőtúr polgármestere
Moderátor: Bors Kata
Házigazda: Soós Péter
East Fest fesztivál főszervezője

ELŐADÓINK:
Földi Katalin Daylight Média A DETOX nem buli kampány megalkotója,
Győrfi Pál az OMSZ szóvivője, A DETOX nem buli! kampány bemutatása,
Dr. Funk Sándor addiktológus, neurológus, pszichiáter, Pszichiátriai és Addiktológiai Centrum Egyesített Szent István és Szent László Kórház, főorvosa
Az alkohol történelme és szerepe mindennapjainkban

Pálfalvi Márta
Vállalati kapcsolatok és kommunikációs igazgató, HEINEKEN Hungária Zrt. A vállalat szerepvállalása a DETOX nem buli! kampányban

Számos híresség és elismert szakember támogatásával folytatjuk a nyári fesztivál szezonban a DETOX nem buli! kampányunkat, amellyel fiatalokat, szülőket, nagyszülőket, magányosokat, családban élőket, azaz mindenkit szeretnénk megszólítani akiket, érint/érinthet az alkohol problémaköre...

A kampány aktualitását a fesztiválszezon adja, hiszen ilyenkor többen-több alkoholt fogyasztanak, mint az megszokott.

Célunk: a biztonságos mértékkel és ésszel történő alkoholfogyasztás kultúrájának népszerűsítése.

FELLÉPŐK:
Depresszió,  Brainst, Wellhello, Halott Pénz, Margaret Island, Ossian, Bárány Attila, Metzker Viktória, Alvin és a mókusok, Droplex, Effendi, Brains és még sokan mások.

Budapest-Mezőtúr-Budapest charter járatot indítunk.
A busz indulása Budapestről 11:00 Deák tér
A busz indulása Mezőtúrról 18:00 és 24:00 órakor is!
A sajtótájékoztatón részt vevők a fesztivál teljes idejére szóló VIP belépőt igényelhetnek, szállással, a fesztivál szervezőktől.
VIP belépő átvétele a sajtótájékoztatón!

A sajtótájékoztatón mindenki elkészítheti a helyszínen saját videó üzenetét, szelfi fotóját, hogy ily módon aktív részese legyen a DETOX nem buli kampánynak.

Kérjük, részvételi szándékát jelezze a rendezvény szervezőinél, az info@daylightmedia.hu e-mail címen vagy a 06 30 446 9028-as telefonszámon.

A RENDEZVÉNY ÉS A KAMPÁNY FŐ TÁMOGATÓJA A HEINEKEN HUNGÁRIA ZRT.

Bízunk benne, hogy Önnel közösen segíthetünk a fiataloknak egy tisztább világ felé vezető úton.
Megjelenésére feltétlenül számítunk!
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.