OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2016. június 23., csütörtök 14:07

A Gershoj Energia bemutatja a mobil szolár helyszín elemző tető járművet
    Tata, 2016. június 23., csütörtök (OTS) - Innovatív technológiát használva a Gershoj Energia Kft. Magyarország piacvezető szolár telepítő cégeként bemutatja a Mobil Szolár Helyszín Elemzést.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160623_001.jpg

"Telepítőként folyamatosan kutatjuk és használjuk a piacon elérhető legjobb alapanyagokat. Emellett biztosítjuk azt is, hogy ezek az anyagok beépítésre is kerüljenek és a legoptimálisabb teljesítményt nyújtsák. Projektjeink során a LEAN elvet alkalmazzuk. A napelem elhelyezés optimalizálásának érdekében kifejlesztettünk egy 'crawler'-t, amit több mint egy évvel ezelőtt könnyebb volt megfogalmazni, mint később megvalósítani." - mondja Jan Gershoj, a Gershoj Energia Kft. dán alapítója.

"Ez egy távirányítóval vezérelhető, wifi kapcsolattal rendelkező, nagy felbontású kamerával felszerelt jármű, ami könnyedén felhelyezhető bármilyen tetőre 45 fokos dőlésszögig, és precíz méréseket végez."

"Dán tulajdonú vállalkozásként nagyra becsüljük a minőséget. Tudjuk, hogy életbevágóan fontos hosszútávra szóló megoldásokat kínálni ügyfeleinknek, hogy az ő érdekeikben biztosítsuk a befektetésük megtérülését. A mobil szolár helyszín elemző - vagy ahogy mi hívjuk a mindennapokban: 'crawler' - innovációja egy újabb lépcsőfok a folyamatosan fejlődő projekt és minőség menedzsmentünkben. Ez az eszköz biztosítja számunkra a magas szintű pontosságot a méréseink során. A jármű speciális tulajdonságai között szerepel a tengelyenkénti kormányozhatóság, a speciális abroncs a csúszás megelőzésére, illetve az egyedileg megtervezett gimbal, hogy stabilizáljuk a mérési pontokat." - folytatja Jan Gershoj. "A napelemek tervezett elhelyezési pontjain végzett mérések már számos alkalommal mutattak ki jelentős hatékonyságjavulást az által, hogy a napelemek pozícióját akárcsak egy pár centivel is, de arrébb terveztük - megnyerve ez által az ügyfeleket."

"Telepítő cégként hozzáadott értéket látunk abban, hogy pontosan az ügyfél szükségei alapján konfiguráljuk a napelem rendszert. Kiemelt fontosságúnak tartjuk tehát, hogy folyamatosan a legjobbak tudjunk maradni a napelem rendszer szerelés és az általunk kínált megoldások tekintetében. Az eszköz gyorsan bevethető és nem utolsó sorban használatával megkíméljük a kollégáinkat attól, hogy a tetőre kelljen felmászni egy felmérés során, ez által növelve a biztonságukat. A mobil szolár helyszín elemző mindez által komoly versenyelőnyhöz juttat bennünket."

További információért keresse Szentpéteri-Gershoj Erikát, a Gershoj Energia Kft. cégvezetőjét.

A Gershoj Energia az alábbi rövid videóban mutatja be a járművet működés közben:
https://www.youtube.com/watch?v=r3_9pbplHVs
https://www.gershojenergia.com/csaladoknak/napenergia-informaciok/crawler.html

Gershoj Energia Kft.
info@gershojenergia.com
www.GershojEnergia.com
Tel.: +36 30 894 6152
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.