OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. június 15., szerda 11:30

BÁV-aukció: a foci EB is ösztönözte a licitharcot
    Budapest, 2016. június 15., szerda (OTS) - A nagy izgalommal várt magyar-osztrák meccs is szerepet játszhatott abban, hogy a BÁV nagy érdeklődés mellett zajló nyári kamaraaukcióján kedden igen gyors licitharcok követték egymást.

    A különleges ritkaságokat felvonultató ékszerkínálatból a brillel ékített és a korállal díszített ékszerek érték el a legmagasabb leütéseket.
A színes festménykínálat jelentős része is elkelt, kiemelkedő érdeklődés volt a közelmúltban elhunyt Deim Pál és Gross Arnold képei iránt. El Kazovszkij festményei 5-10-szeres áron találtak gazdára.
A műtárgyak szinte valamennyi csoportjára licitálni lehetett, és a tételek szinte maradéktalanul elkeltek.
A BÁV aukciós kínálatában ismét szereplő bútorok szép áremelkedést értek el.
A kísérleti jelleggel meghirdetett fordított liciten értékesített Zsolnay kancsóért több mint 300.000 forintot fizettek.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.