OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. május 26., csütörtök 13:35

Önkénteseket keres a Budapesti Nyári Fesztivál - Jelentkezz és legyél részese a nyár sokszínű összművészeti fesztiváljának!
    Budapest, 2016. május 26., csütörtök (OTS) - Ha érdekel a színház világa, kíváncsi vagy, hogyan állnak össze a nagyszínpadi szuperprodukciók, szeretnél testközelből találkozni magyar és külföldi sztárokkal, ha a jövőben is ebben a közegben szeretnél mozogni, amihez jól jönne egy ajánlólevél az ország egyik legnagyobb összművészeti fesztiváljától, és van szabad havi 8-12 órád a nyáriszünetben, akkor jelentkezz a Budapesti Nyári Fesztivál önkéntes programjába!

    A Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. önkénteseket keres a Margitszigeti és a Városmajori Szabadtéri Színpadoknál, illetve a Margitszigeti Víztoronynál végzendő, alkalmi segítő munkákra. Budapest legnagyobb nyári játszóhelyein 2016. június 10-től augusztus 31-ig több mint száz színházi előadás és koncert lesz látható, melyekre közel 80.000 látogatót várnak a szervezők.

Az esti, nagyszínpadi programok előkészületeihez és lebonyolításához alkalmazkodni tudó, a színház, a művészetek és a kultúra iránt érdeklődő jelentkezőket keresnek, több munkakörben: helyszíni segítő, szórólapozás és plakátterjesztés, látogatók tájékoztatása, jegyirodai segítő, víztorony őrzés, a vendégek fogadása és eligazítása, kérdőívezés, színházi hajójárat segítő.

Mindegyik munkakör betöltésében feltétel a jó kommunikációs és problémamegoldó készség, a rugalmasság, és hogy a jelölt megbízható és nyitott legyen az új feladatok iránt. A látogatóinformációs tevékenységnél középfokú, a jegyirodai és helyszíni segítő munkakörnél alapfokú angol nyelvtudás szükséges - további nyelvek ismerete és kulturális, színházi- vagy szervezői munkatapasztalat előnyt jelent.

A programban résztvevő önkéntesek tagjai lesznek a Budapesti Nyári Fesztivál baráti körének, másodmagukkal megnézhetik a fesztivál főpróbáit és előadásait, betekintést nyerhetnek a szabadtéri színpadok és a fesztivál működésébe, valamint a program végén ajánlólevelet kapnak. Mindezt egy lendületes csapatban, mindig megújuló helyzetek és feladatok között, az ország legszebb és leghangulatosabb nyári színházaiban, a Margitsziget és a Városmajor szívében.

Jelentkezni a kitöltött jelentkezési lap és önéletrajz megküldésével lehet, az onkentes@szabadter.hu címre. Az első turnus jelentkezési határideje: 2016. június 5. éjfél. (A szervezők korlátozott számban tudnak jelentkezőket fogadni, érdemes minél előbb jelentkezni.)

Jelentkezési lap és feltételek, részletes munkaköri leírások: www.szabadter.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.