OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. június 6. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. május 25., szerda 16:51

Virtuális kalapács alatt Klein Dávid csúcson járt teleszkópos túra botja - Annapurna jótékonysági aukció a gyerekekért
    Budapest, 2016. május 25., szerda (OTS) -

    Klein Dávid első magyarként 2016. május 1-jén érte el az Annapurna 8091 méter magas csúcsát oxigénpalack használata nélkül. A rendkívüli hazai teljesítmény örömére az expedíció kiemelt támogatója, a Sourcing Hungary Kft. Klein Dávid magashegyi expedíciós hegymászóval karöltve jótékonysági licitet szervez, hogy az arra rászorulók és az adományozó licitálók is részesülhessenek a sikerből. Az aukción keresztül befolyó pénzadományok kedvezményezettjei magyar és nepáli gyerekek.

További részletek megtalálhatók:
http://www.sourcing.hu/aktualis/annapurna_jotekonysagi_aukcio_gyerekekert_virtualis_kalapacs_alatt_klein_david_csucson_jart
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.