OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. június 5. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. május 25., szerda 14:30

Zenélő Budapest
    Budapest, 2016. május 25., szerda (OTS) - A Zenélő Budapest nyári szabadtéri koncertsorozat sajtótájékoztatójára 2016. május 26-án, csütörtökön 10 órakor a Műcsarnokban kerül sor.

    Köszöntőt mondanak: Szalay-Bobrovniczky Alexandra humán területért felelős főpolgármester-helyettes, valamint Kerényi Imre miniszterelnöki megbízott.

A Zenélő Budapest sorozatról Bán Teodóra a program szervezője és kivitelezője, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ ügyvezetője tájékoztat.

Fővédnök: Tarlós István főpolgármester.

A Zenélő Budapest május végén induló, nyári ingyenes minikoncert-sorozat, mely Budapest tíz helyszínén ad változatos zenei élményt a közönségnek.

További információ: sajto@budapestinfo.hu.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.