OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. június 5. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. május 24., kedd 13:15

Május 24-én 100. alkalommal kerül színre a Tháliában A férfiagy…
    Budapest, 2016. május 24., kedd (OTS) - Tudja Ön, hogy mi kell a nőnek? Nem? Ezzel nincs egyedül, A férfiagy - avagy nincs itt valami ellentmondás? című darab szereplője sincs ezzel tisztában. Mintegy 75 percig boncolgatja a kérdést, minden oldalról körüljárva a témát. Segítségére sietnek ebben a múltjából felbukkanó karakterek.

    A Thália Színház 2013. október 12-én mutatta be Robert Dubac: A férfiagy - avagy nincs itt valami ellentmondás? című, egyszemélyes előadását, mely leginkább a stand-up comedy műfajához hasonlít. A vígjáték főszereplője egy hímsoviniszta férfi, Sanyi, akit - hogy, hogy nem - elhagyott a menyasszonya, ő pedig képtelen rájönni ennek okára. A gondolkodásra kapott két hét alatt összegzi nőkkel kapcsolatos eddigi tapasztalatait. Tépelődése közepette hat másik férfitípus is megjelenik a színpadon, hogy tanácsaikkal és saját meglátásaikkal még jobban összezavarják az elkeseredett Sanyit.

A darab szereplője Csányi Sándor - ő bújik minden karakter bőrébe -, rendezője Szirtes Tamás.

A férfiagy május 24-én 100. alkalommal kerül színre, és lehet találgatni: mi a darab sikerének titka? Örök témát boncolgat, a férfi-nő ellentét kérdéseit járja körül, a nemi sztereotípiákat pedig pellengérre állítja.

www.thalia.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.