OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. január 20. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. április 14., csütörtök 09:30

Ismét útra kel a Magyar Nemzeti Múzeum gömbsátra!
    Budapest, 2016. április 14., csütörtök (OTS) - Többes számban - Az 1. világháború mindennapjai és a háborús mindennapok valóságai című kiállítás 2016. április 14-én este 7 órakor nyílik a nagyközönség számára, és hat napig látható Székesfehérváron, az Alba Plázával szemben.

    A gömbsátor 2016-ban megújult tartalommal, az 1. világháborúhoz köthető témával, új koncepcióval, új forgatókönyvvel, új installációval jelenik meg, pályázati forrásból, az Első Világháborús Centenáriumi Emlékbizottság jóvoltából és Székesfehérvár Önkormányzatának segítségével, számos közgyűjtemény és az UNESCO Magyar Nemzeti Bizottsága szakmai támogatásával. Társrendezője az Országos Széchényi Könyvtár.

A kiállításon a háborúba került közember és a háborús propaganda, az 1. világháború kegyetlen mindennapjai idéződnek meg, egészen váratlan és szokatlan módon, modern vizuáltechnikai megoldások felhasználásával, több száz eredeti műtárggyal. De a kiállítás igazi látványattrakció is: egyedi kísérletként, szimbolikus installációban ötvözi a valóságos és a virtuális kiállítást.

A belépés ingyenes bárki számára.

http://mnm.hu/hu/cikk/orszagjaro-muzeum

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.