OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. január 20. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. április 11., hétfő 10:45

A Ferencvárosi Torna Club sajtóközleménye
    Budapest, 2016. április 11., hétfő (OTS) - Elnézést kérünk egyes szurkolóink szombati viselkedéséért

    A Ferencvárosi Torna Club elnézést kér a Győri Audi ETO KC szurkolóitól, egy bábolnai kávézó személyzetétől, mindazoktól, akiket múlt héten szombaton az FTC szurkolóinak egy csoportja megsértett, akikben az ultrák viselkedése félelmet, megbotránkozást keltett. Ezek az emberek szombaton délután a győri sportcsarnok lelátójáról söröspohárral, szendviccsel dobálták meg az ellenfél szurkolóit, a biztonsági szolgálat tagjait, verbálisan támadtak rá győri családokra, Bábolnán okoztak riadalmat és tulajdonítottak el egy bárszéket, amit a rendőrségnek kellett a távozó buszról visszaszerezni.
Az FTC minden rendelkezésre álló eszközzel gátat kíván vetni a nézőtéri rendbontásoknak. A klub továbbra is kitart azon szándéka mellett, hogy sportrendezvényein nem tűri meg az erőszakos, kirekesztő cselekedeteket. Sajnáljuk, hogy még mindig vannak olyan szurkolóink, akik az ellenfél szimpatizánsait, családos embereket, gyermekeket fenyegetnek, zaklatnak, támadnak meg.

Ferencvárosi Torna Club
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.