OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)








2016. április 7., csütörtök 11:30

A MoM Sport is Best of Budapest díjazott lett
    Budapest, 2016. április 7., csütörtök (OTS) - A MoM Sport Uszoda és Sportközpont a közönség és szakmai szavazás alapján megkapta a "Best of Budapest 2015, Best Sport & Fitness Facilities" díjat és védjegyet.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160407_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160407_002.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160407_003.jpg

A Best of Budapest név egy független minősítési rendszer elnevezése, melyet a Budapest Week Publishing kiadó 1993-ban a minőség megőrzéséért alakított ki. A díjat egy, a nagyközönség számára meghirdetett nyílt-, valamint egy szerkesztőségi szavazás után ítéli oda a kiadó az adott évre vonatkozóan az arra érdemeseknek. Az így beérkezett szavazatok, valamint a kiadó szigorú ellenőrzése alapján ítélik oda, mintegy hatvan kategóriában a legjobbaknak járó elismerést. A díjazottak kiválasztásában nagy szerepet játszik a nagyközönség, fontos számukra, hogy az általuk ajánlott partner szolgáltatása magas színvonalú, megbízható és állandó minőségű legyen. A Best of Budapest név garancia arra, hogy a szolgáltatást igénybe vevők bármikor visszatérve ugyanazzal a minőséggel találkozzanak.

A budai hegyvidék szívében található a XII. kerületi önkormányzat tulajdonában lévő MoM Sport Uszoda és Sportközpont szolgáltatásait évente mintegy 700 ezer vendég veszi igénybe, ráadásul számos szakmai elismerésben is részesült. Ilyenek a Magyar Fürdőszövetség által odaítélt 5 Csillagos Uszoda védjegy, a Magyar Brands és Superbrands díjak, a Magyar Telekom által a fenntarthatóság jegyében adományozott Delfin-díj, valamint a Magyar Marketing Szövetség Gyémánt-díja, amelyet az ott rendezett Fitparádé multisport fesztivál kapcsán a márkaépítésért érdemelt ki a létesítményt üzemeltető Hegyvidéki Sportcsarnok Kft. A cég ügyvezetője Buranits Ildikó elmondta, hogy a társaság önfenntartó módon a bevételeiből működik, állami és önkormányzati támogatás nélkül biztosítja minőségi szolgáltatásait. A szakmai elismerések a cégnél alkalmazott szigorú üzemeltetési standardok alkalmazásának szükségességét igazolják vissza és folyamatos megújulásra ösztönzik az üzemeltető csapatot.

A több mint 70 ezer négyzetméteren található hatalmas pázsitos kerttel védett létesítmény sport és-rendezvénycsarnoka több ezer főt befogadni képes koncert és gála vacsorák, konferenciák, expók és sportesemények kedvelt helyszíne. Nem véletlen az sem, hogy Rubint Réka itt tartja a budai alakreform tornáját.

A legzöldebb budai strand a MoM Beach nyáron is reggel hattól este tízig várja a vendégeket. Kiemelt figyelmet fordítanak a környezetbarát technológiák alkalmazására a víztisztítás során. Az UV technológiával előtisztított és antibakterizált vízhez a hagyományos uszodákhoz képest kevesebb mint a fele mennyiségű klórt használnak. A foci szerelmesei is otthonra lelnek a MoM Sport Uszoda és Sportközpont műfüves négy évszakos futballpályáján, ahol a foci EB ideje alatt óriás leden az M4 sportközvetítéseit lehet a szabadtéri szurkolói klubban követni, ami mellett gumipályával védett játszótér és streetgym is található.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.