OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. július 23. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2016. március 30., szerda 10:49

Utánpótlás nevelés a Kékszalagra
    Budapest, 2016. március 30., szerda (OTS) - A katamaránok ma már nemcsak az America's Cup sorozatban, de a nemzetközi tókerülő versenyeken és a hazai Kékszalagon is egyeduralkodóvá váltak. Olykor a szélsebesség duplájával, gyakran egy testen sikló, pehely könnyű verseny katamaránok rendkívül izgalmas vitorlázási élményt nyújtanak a versenyzőknek és a nézőknek egyaránt. Az idei évadban a Balatonon már több mint tíz olyan katamarán fog versenyezni, melyek közül bármelyik esélyes lehet Kékszalag elhódítására.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160330_001.JPG

Ahhoz, hogy valaki nemzetközileg is elismert katamarán versenyző lehessen, a felkészülést már gyermekkorban el kell kezdeni. Ez természetesen rendkívül fontos az utánpótlás nevelése szempontjából is. Ezt a célt szolgálja - egyedülálló lehetőségként - a balatonfüredi Hajógyári Kikötőben tavaly életre hívott Katamarán Suli. Az gyerekek alapvető kiképzése mellett az idén flottabővítéssel, német és angol nyelvű oktatással, valamint túrahajón való alvással és a Black Jack SL33 katamarán fedélzetén való vitorlázással gazdagították a programjukat a szervezők, akik maguk is katamarán élversenyzők.

"Tavaly sok tehetséges fiatal ismerkedett meg a katamarán vitorlázás fortélyaival és nagyon örülök annak, hogy sokan közülük az idén is részt vesznek az egy vagy kéthetes táborainkban" - nyilatkozta Nagy R Attila a Katamarán Suli vezető oktatója, aki egyben a sikeres Black Jack kormányosa is. Hozzátette - "nagyon jó érzés látni a tehetséges fiatalok katamarán vitorlázás iránti lelkesedését".

Katamarán Suli, Balatonfüred

TELEFON: 30 555 9169

WEB: http://katamaransuli.hu/

FACEBOOK: https://www.facebook.com/katamaransuli/?fref=ts
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.