OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. december 13. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2016. március 22., kedd 09:25

Meghívó sajtótájékoztatóra - Víziló születik! - 20 éves jubileumot ünnepel a Kolping Hotel
    Alsópáhok, 2016. március 22., kedd (OTS) - A családbarát Kolping Hotelben a szálloda húsz éves jubileumának alkalmából idén minden nap ünnepelnek.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160322_001.JPG

A jubileumi programsorozat következő állomása április 1-jén:
Szeretettel meghívják a sajtó képviselőit Bobóról, a szálloda kabalaállatáról szóló mesekönyv hivatalos bemutatójára. A helyszín is különleges: a szálloda megújult éttermét most először mutatják meg a sajtónak!

A történet főszereplője Bobó, a kezdetekkor "csatlakozott" a csapathoz. Most végre kiderül, honnan jött, és milyen kalandokon keresztül jutott el odáig, hogy a hotellel együtt felnőve megtalálta élete párját, Mimit, a csodaszép vízilólányt.

Régóta dédelgetett tervük megvalósításakor különleges összefogás eredményének örülhettek. A történeteket Boldizsár Ildikó meseterapeuta tollából ismerhetik meg az olvasók, így a könyv értékes szereplőként kerülhet be a kedvenc esti mesék közé. Az izgalmas sorokat Timkó Bíbor illusztrációi keltik életre.

A könyv árából befolyó teljes összeget felajánlják a Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítványnak.

Bobóország meséi - Bobó gyermekkora című mesekönyv, fogadással egybekötött sajtótájékoztató
     - Időpont: 2016. április 1.; 11:00 óra
     - Helyszín: A Kolping Hotel megújult étterme, amit most először mutatnak meg a sajtónak! (8394 - Alsópáhok, Fő u. 120.)
     - Program: Könyvbemutató sajtótájékoztató, állófogadás, találkozás a könyv szerzőjével, Bobóval és Mimivel, és a szálloda új éttermének megtekintése.

     A rendezvényre regisztráló, és résztvevő újságírók ajándéka 1 db mesekönyv!

A részvétel regisztrációhoz kötött. Kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze részvételi szándékát legkésőbb 2016.03.29-ig! Kizárólag az újságírók számára egy különleges foglalási ajánlatot is összeállítottak:

     Részletek a Jelentkezés:
     www.kolping.hotel.hu/ujsagiro-regisztracio

A közlemény kiadója:
Kolping Hotel Kft.
Gecseg Ildikó, mb. marketing vezető
gecseg.ildiko@kolping.hotel.hu
+36 83 344 143
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.