OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. március 17., csütörtök 11:08

Az Origo-NWM csoport új tartalom-igazgatója György Bence
    Budapest, 2016. március 17., csütörtök (OTS) - 2016. március 21-től György Bence tölti be az Origo-New Wave Média csoport tartalomért felelős igazgatói és az Origo.hu főszerkesztői pozícióját. Legfontosabb feladatai közé tartozik majd az Origo online hírportál vezető szerepének megerősítése, és a cégcsoport átalakuló szervezetében a tartalomfejlesztés portfólió szintű vezetése. György Bence kinevezése online és televíziós területen szerzett széleskörű tapasztalatainak elismerése, amely alkalmassá teszi a cégcsoport jelentősen megnövekedett méretéből adódó vezetői feladatok ellátására.

        György Bence újságíró, televíziós szakember, 2001 és 2004 között az Origo szerkesztője, ezt követően 11 éven át a TV2-nél felelős szerkesztő, majd a hírműsorok vezetője, végül program- és hírigazgató. Mostani kinevezéséig a Faktor online hírportál ügyvezetői pozícióját töltötte be.
     György Bencével együtt csatlakozik az Origo-NWM csoporthoz Gábor László, a TV2 Tények című hírműsorának korábbi főszerkesztője is, aki tartalmi igazgatóhelyettesként dolgozik majd.
     Pálmai L. Ákos, aki 2014 nyara óta látta el az Origo főszerkesztői feladatait távozik a cégcsoporttól.

     Mint ismeretes idén februárban zárult le a tranzakció, amelynek eredményeként összeolvadt a New Wave Média és az Origo csoport. Ezzel létrejött az ország egyik vezető online médiaportfóliója, melynek legismertebb márkái az Origo mellett a Vs.hu hírportál, a Welove tematikus oldalak és a Köpönyeg.hu.

Száraz István az Origo-NWM csoport vezérigazgatója:
     "Az összeolvadás után létrejött portfóliónk 5-ből 4 internetezőt elér, ami kiemelkedő erőt képvisel a médiapiacon. Az új vezetők kinevezésével az a célunk, hogy ezt a  pozíciót megerősítsük, és az Origo legyen a leggyorsabb és legmegbízhatóbb online hírforrás. Cégcsoport szinten a tartalomgyártás folyamatainak racionalizálása, a különböző identitású, karakterű szerkesztőségek összehangolt működtetése az elvárás. Komoly kihívás mindkettő, de meggyőződésünk, hogy György Bence a megfelelő ember erre a feladatra, nem utolsó sorban azért, mert ő már vezetett hasonló nagyságú szervezetet. Köszönettel tartozom Pálmai L. Ákosnak az Origo most leköszönő főszerkesztőjének az utóbbi másfél évben végzett eredményes munkájáért."

György Bence az Origo-NWM új, tartalomért felelős igazgatója és az Origo.hu új főszerkesztője :
     "Boldog vagyok és nagy megtiszteltetésnek érzem, hogy korábbi munkahelyemre főszerkesztőként térhetek vissza. Különösen izgalmas kihívás számomra csatlakozni egy dinamikusan fejlődő cégcsoporthoz, irányítani és fejleszteni annak gazdag és sikeres tartalmi portfólióját."
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.