OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. augusztus 20. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. március 11., péntek 10:51

A lakáspiac helyzete befolyásolja a mosási szokásokat is.
    Budapest, 2016. március 11., péntek (OTS) -

    Országszerte jellemző az ingatlanárak növekedése. Az eddigi adatok szerint a tavalyi évben, országrésztől függően átlagosan 15-25 százalékkal emelkedett a lakások értéke. Az ingatlan árak növekedésével együtt jár, hogy egyre kisebb lakásokat vesznek az emberek. Ma már általánosak a 25-30 vagy még kisebb alapterületű, egyszemélyes garzonok, ahova csak nagy nehézségek árán fér el egy automata mosógép. Sokan ezért inkább, beleértve az albérletben élő diákokat is, az önkiszolgáló mosodát választják az otthoni mosás helyett.

Forrás: http://onkiszolgalomosodabudapest.blog.hu/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.