OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. augusztus 20. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. február 15., hétfő 15:12

Állatbarát lett az AsiaCenter
    Budapest, 2016. február 15., hétfő (OTS) - Valentin-napon az AsiaCenter megnyitotta kapuit a házi kedvencekkel vásárolni érkezők előtt. Az új házirend válasz egy egyre általánosabbá váló igényre, és egyben célja, hogy felhívja a figyelmet a felelős állattartás fontosságára.

    Az állatbarát törekvés nem új keletű az AsiaCenterben, amely évek óta otthon ad kutyás rendezvényeknek és kiváló kapcsolatot ápol a Rex Kutyaotthon Alapítvánnyal. A két intézmény közötti együttműködés következő fokaként, az alapítvány gazdára váró állatai közül néhány, havonta egyszer az AsiaCenterben is bemutatkozik majd. A célkitűzésben a bevásárlóközpont partnere a Kutyabarat.hu is, akik tanácsokkal segítették az AsiaCentert belépni az állatbarát helyek sorába. Innentől fogva nem csak a pórázon vezetett kutyák, de más háziállatok is szívesen látott vendégek lesznek az AsiaCenterben, amely családbarát bevásárlóközpontként kiemelt figyelmet fordított arra is, hogy a gyermekekkel érkező látogatók nyugalmát se zavarhassa az újítás.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.