OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)






2016. február 11., csütörtök 08:56

Kelet-Közép-Európa legjobb szolgáltató központjának választották a British Telecomot - A BT nemzetközi sikere az egész hazai SSC szektor elismerése is egyben
    Budapest, 2016. február 11., csütörtök (OTS) - A British Telecom hazánkban működő regionális szolgáltató központja rangos nemzetközi elismerésben részesült. Azt követően, hogy a vállalat 2015 októberében elnyerte a legjobb hazai SSC-nek járó kitüntetést, 2016 február 4-én Varsóban a kelet-közép-európai régió legjobb szolgáltató központjának választották.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160211_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160211_002.jpg

     A 'Kelet-Közép Európa Legjobb SSC vállalata 2015-ben' díj* a negyedik CEE Shared Services and Outsourcing Awards gála keretében került átadásra. A prominens rendezvényen több mint 300 közép- és felsővezető képviselte 23 ország 129 vállalatát. Az esemény célja, hogy ebben a formában is elismerjék a kelet-közép-európai SSC szektort, mely jelentős húzóágazat a térségben. A díjazottakat számos szempont figyelembevételével választotta ki a szakmai zsűri.

     "2010-ben, amikor kineveztek a BT ROC Kft. ügyvezetőjének, a helyi vezetőkkel közösen azt a célt tűztük ki, hogy Magyarország legjobb szolgáltató központjává váljunk. Kollégáimmal sokat dolgoztunk ezért és nagy büszkeséggel töltött el bennünket, amikor 2015 októberében elnyertük a legjobb hazai SSC-nek járó elismerést. Most különösen nagy öröm számunkra, hogy a Varsóban elnyert díjjal nemzetközi szinten is elismerést kaptunk. Nagyon büszke vagyok a középvezetőinkre, akik évek óta több fronton is kiemelkedően teljesítenek. Aki ebben a szektorban dolgozik, az tudja igazán, mekkora kihívást jelent egyszerre menedzselni a dinamikus növekedést és folyamatosan magas színvonalú szolgáltatást nyújtani az ügyfeleinknek. Az, hogy a kelet-közép-európai térség legjobbjának választottak minket, egy csapatmunka eredménye, és nem csupán a BT, de az egész hazai SSC szektor, valamint az ágazatot támogató szervezetek nemzetközi elismerését is jelenti." mondta Faragó Andor, a British Telecom ügyvezető igazgatója.

     A fejlődés valóban töretlen a 2008-ban Európa Legjobb Befektetésének járó díjjal jutalmazott vállalat életében, amely 2014 májusában ünnepelte 1000. hazai foglalkoztatottját, az év novemberében pedig az Aon Hewitt Legjobb Munkahely Felmérésén induló szolgáltató központok közül a legjobb eredményt érte el. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma 2012-ben és 2014-ben is Családbarát Munkahely díjjal ismerte el a BT-t, majd 2015-ben az európai szolgáltatóközpontjuk nyerte el a Magyar Szolgáltatóipari és Outsourcing Szövetség (HOA) valamint a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) által odaítélt, Magyarország legjobb szolgáltató központjának járó  kiválósági díjat.

     A BT hazai szolgáltató központja jelenleg több, mint 1700 főt foglalkoztat budapesti és debreceni irodáiban, és a hazai SSC piacon kiemelkedik rendkívül színes és széles szolgáltatás-portfóliójával, ami mára már több mint 20 funkciót foglal magába. A vállalat rendkívül dinamikus fejlődésének eredményeként, a BT munkatársai Budapestről és Debrecenből egyre több, komplex, magas hozzáadott értéket képviselő szolgáltatást nyújtanak a BT európai leányvállalatai, valamint több mint 3000 multinacionális nagyvállalat és kormányzati ügyfél számára.

*('Best Shared Services Firm of the Year - CEE')

További információ:
Braun Mona
senior PR manager
KYAT Event Kft.
Telefon: 70/385 1424
mona@kyat.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.