OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. október 20. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2016. január 27., szerda 15:07

Az MMV Magyar Magánvasút Zrt. újabb sikerei
    Budapest, 2016. január 27., szerda (OTS) - A folyamatos fejlődést mutató magánvasút társaság 2016. január 14-én megkapta a horvátországi közlekedési hatóságtól az LE 5100-TSAM-5 típusú, 91 55 0602 001-4 pályaszámú mozdony üzembe helyezési engedélyét.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160127_001.jpg

Mint már ismeretes, a mozdony 2015. októberében sikeres futópróbákon vett részt a szomszédos ország Zágráb-Sisak vasúti pályaszakaszán. A műszaki dokumentáció és a mérési eredmények feldolgozását követően pedig - ennek megfelelően- meg is szerezte a szükséges engedélyt, így a vasúti járműnyilvántartásba vételt követően, akadálytalanul közlekedhet a horvát pályahálózaton is. Ezáltal a magánvasút társaság megindíthatja a B vasútbiztonsági tanúsítvány megszerzésének eljárását, mellyel saját jogon, s immár saját járművel fuvarozhat majd a Horvát Köztársaság területén.

Gépparkjuk lehetőségeinek fejlesztése mellett a cég nagy hangsúlyt fektet a szakember utánpótlásra is, mi sem bizonyíthatná ezt jobban, mint hogy a korábbi évekhez hasonlóan, idén is meghirdette mozdonyvezető gyakornoki programját, melyre 2016. február 10-ig lehet jelentkezni. A karrier lehetőségekről a vasúttársaság honlapján találhatnak bővebb információt.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.