OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. október 20. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. január 26., kedd 10:50

Sajtóközlemény a projekt zárásáról - Az Edelmann Hungary Packaging Zrt. új telephelyének létesítése NYDOP-1.3.1/DE-13-2013-0032 számú projekt
    Zalaegerszeg, 2016. január 26., kedd (OTS) - Az Edelmann Hungary Packaging Zrt. az új Széchenyi Terv Nyugat-dunántúli Operatív Program keretén belül meghirdetett "Telephelyfejlesztés és Ipartelepítés a területi kohézióért" című pályázat keretében 500,00 millió Ft összegű támogatást nyert.

    Az Edelmann Hungary Packaging Zrt. a NYDOP-1.3.1/DE-13-2013-0032 azonosító számú, az "Edelmann Hungary Packaging Zrt. új telephelyének létesítése" elnevezésű projekt keretében a 8900 Zalaegerszeg, Fuvar utca 21., hrsz: 15464/2 címen 2015.11.30-ig 12 068,83 m2-en új gyártóterületet hozott létre. A létesítmény magában foglalja az új üzemcsarnokot, raktárakat, szociális és kiszolgáló helyiségeket, irodákat. A támogatás alapjául szolgáló beruházás összértéke: 1 841 501 719 Ft. A támogatás mértéke a Projekt elszámolható összköltségének 27,151753%-a, de legfeljebb 500 millió forint.

A beruházás 80 %-kal nagyobb termelőterületet hozott létre, ezzel megteremtődnek a feltételek a kapacitás bővítésére, új minőségi termékek gyártására, az innovációs tevékenység erősítésére. A fejlesztés célja a termelékenység javítása, a vállalat piaci pozíciójának megerősítése, multinacionális vevőkörünk megtartása és bővítése. Vállalati szinten a cél az Edelmann csoport Közép- és Dél-Európai Gyártó és Fejlesztő Bázisának létrehozása. A sikeres anyavállalat, illetve az Edelmann csoportba történő minél magasabb fokú integráció révén felvevőpiacaink, hozzáadott érték növelő tevékenységünk és pénzügyi hátterünk a jövőben is stabil és kiegyensúlyozott lesz, melynek megvalósítását a beruházás nagymértékben elősegítette.

A beruházásnak köszönhetően a vállalat 186,75 darab munkahelyet tud megőrizni és további 52,25 darab új munkahelyet teremt 2020.12.31-ig.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

A projektről bővebb információt a http://palyazat.edelmann.hu/ weboldalon találhatnak.

További információ a gy.klingerne@edelmann.hu e-mail címen kérhető.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.