OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2016. január 20., szerda 08:52

Ötcsillagos nyári éjszakák Budapesten! Szuper turisztikai csomagajánlatok a Margitszigeti Szabadtérire az IBUSZ-kínálatában
    Budapest, 2016. január 20., szerda (OTS) - A Budapesti Nyári Fesztivál és az IBUSZ közös turisztikai élménycsomag-ajánlataiban óriási kedvezménnyel juthatnak hozzá a vendégek budapesti szállodai szobához és VIP-jegyhez a Margitszigeti Szabadtéri Színpad szuperprodukciójára, amelyhez Víztorony-belépő, welcome ital, hajójegy és számos más kedvezményes szolgáltatás is kapcsolódik. Érdemes már most lefoglalni a 12 nyári hétvége legjobb ötcsillagos ajánlatait!

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160120_001.jpg

A Budapesti Nyári Fesztivál kínálatában évek óta elérhető és egyre népszerűbb az Aludjon Budapesten színházjeggyel! komplex turisztikai élményszolgáltatás, amely csomagban tesz elérhetővé szállodai tartózkodást és belépőt a Margitszigeti Szabadtéri Színpad előadásaira, számos kiegészítő szolgáltatással és ajándékkal együtt. A fesztivált szervező Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. az egyik legjelentősebb hazai utazási irodával, az IBUSZ-szal karöltve ezt az ajánlatot fejlesztette tovább a 2016-os nyári színházi szezonra, hogy minél több színházlátogató, illetve a fővárosba utazó turista számára tegye elérhetővé a kedvezményes szolgáltatás igénybe vételét.

A kizárólag az IBUSZ-nál elérhető "Ötcsillagos Nyári Éjszakák Budapesten" ajánlatban Arany, Ezüst és Bronz csomagokat kínálnak, amely az alábbiakat tartalmazza:

- 2 éjszakás elhelyezés reggelivel egy szabadon választott 3, 4 vagy 5 csillagos budapesti szállodában
- belépőjegy a Margitszigeti Szabadtéri Színpad világsztárokat felvonultató előadására
- VIP-beléptetés az előadásra külön bejáraton, soron kívül
- belépőjegy a 105 éves műemlék Margitszigeti Víztorony kilátó és kiállítás megtekintésére
- welcome drink az előadás előtt érkezéskor (egy pohár pezsgő)
- retúr hajós transzfer a belvárosból

A már 38.000 Ft-os ártól elérhető ajánlatok két éjszakára vehetők igénybe, minimum két fő részére, péntektől vasárnapig. A szobafoglalás, illetve a belépőjegy felmutatásával további, 25% kedvezmény vehető igénybe a Margitszigeti (kisvasút) Sétajárat menetjegyből, a Palatinus strandbelépőből, a CityTour HopOn-Off buszos városnézésre és a Jazzy Tower-koncertek belépőjére.

Budapest nem véletlenül lett az egyik neves külföldi magazin (Code Nast Traveller) szavazatai alapján a világ második legjobb városa. Varázslatos arculata, pezsgő éjszakai élete, sokszínű és gazdag kulturális kínálata és páratlan rekreációs lehetőségei megújuló vonzerővel bírnak nemcsak a külföldi, hanem a hazai vendégek számára is. A Budapesti Nyári Fesztivál és az IBUSZ új kezdeményezése kettős feladatot lát el: elérhetővé teszi az egyik legszebb európai nyári játszóhellyé vált Margitszigeti Nagyszínpad attraktív környezetében megvalósuló gazdag és minőségi összművészeti programot, a kulturális turizmus élénkítésével pedig növeli a Budapesten eltöltött vendégéjszakák számát.

2016 a romantika éve lesz a Budapesti Nyári Fesztiválon, olyan hazai és külföldi világsztárok közreműködésével, mint Rost Andrea, Miklósa Erika, Kocsis Zoltán és a Nemzeti Filharmonikusok, Vásáry Tamás, Madaras Gergely, Héja Domonkos, Yuja Wang zongoraművész, Marc Heller, Sébastien Guéze, Giuseppe Filianoti és Marc Heller operaénekesek, a jazzdíva Stacey Kent, Stanley Jordan jazzgitáros, a londoni Globe Színház és a Monte Carlo Balett társulata. Verdi legnépszerűbb operái közül színpadra kerül a Traviata és az Otello, lesz 3 tenor opera gála világpremier, romantikus balettzenék és táncok szimfonikus koncert, Rómeó és Júlia balett előadás, Evita musical bemutató, és újra lesz revü-cirkusz és Virtuózok ünnepi nagykoncert is.

Az ajánlatok (időpontokkal és hotelszobával együtt) elérhetők a http://www.ibusz.hu/d/budapesti-nyari-fesztival-2016 oldalon. Valamint személyesen az összes IBUSZ-irodában (a teljes címlista: http://www.ibusz.hu/irodak).

Bővebb információ: www.szabadter.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.