2024. március 29. péntek

2016. január 20., szerda 08:52

Ötcsillagos nyári éjszakák Budapesten! Szuper turisztikai csomagajánlatok a Margitszigeti Szabadtérire az IBUSZ-kínálatában
    Budapest, 2016. január 20., szerda (OTS) - A Budapesti Nyári Fesztivál és az IBUSZ közös turisztikai élménycsomag-ajánlataiban óriási kedvezménnyel juthatnak hozzá a vendégek budapesti szállodai szobához és VIP-jegyhez a Margitszigeti Szabadtéri Színpad szuperprodukciójára, amelyhez Víztorony-belépő, welcome ital, hajójegy és számos más kedvezményes szolgáltatás is kapcsolódik. Érdemes már most lefoglalni a 12 nyári hétvége legjobb ötcsillagos ajánlatait!

A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:

A Budapesti Nyári Fesztivál kínálatában évek óta elérhető és egyre népszerűbb az Aludjon Budapesten színházjeggyel! komplex turisztikai élményszolgáltatás, amely csomagban tesz elérhetővé szállodai tartózkodást és belépőt a Margitszigeti Szabadtéri Színpad előadásaira, számos kiegészítő szolgáltatással és ajándékkal együtt. A fesztivált szervező Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. az egyik legjelentősebb hazai utazási irodával, az IBUSZ-szal karöltve ezt az ajánlatot fejlesztette tovább a 2016-os nyári színházi szezonra, hogy minél több színházlátogató, illetve a fővárosba utazó turista számára tegye elérhetővé a kedvezményes szolgáltatás igénybe vételét.

A kizárólag az IBUSZ-nál elérhető "Ötcsillagos Nyári Éjszakák Budapesten" ajánlatban Arany, Ezüst és Bronz csomagokat kínálnak, amely az alábbiakat tartalmazza:

- 2 éjszakás elhelyezés reggelivel egy szabadon választott 3, 4 vagy 5 csillagos budapesti szállodában
- belépőjegy a Margitszigeti Szabadtéri Színpad világsztárokat felvonultató előadására
- VIP-beléptetés az előadásra külön bejáraton, soron kívül
- belépőjegy a 105 éves műemlék Margitszigeti Víztorony kilátó és kiállítás megtekintésére
- welcome drink az előadás előtt érkezéskor (egy pohár pezsgő)
- retúr hajós transzfer a belvárosból

A már 38.000 Ft-os ártól elérhető ajánlatok két éjszakára vehetők igénybe, minimum két fő részére, péntektől vasárnapig. A szobafoglalás, illetve a belépőjegy felmutatásával további, 25% kedvezmény vehető igénybe a Margitszigeti (kisvasút) Sétajárat menetjegyből, a Palatinus strandbelépőből, a CityTour HopOn-Off buszos városnézésre és a Jazzy Tower-koncertek belépőjére.

Budapest nem véletlenül lett az egyik neves külföldi magazin (Code Nast Traveller) szavazatai alapján a világ második legjobb városa. Varázslatos arculata, pezsgő éjszakai élete, sokszínű és gazdag kulturális kínálata és páratlan rekreációs lehetőségei megújuló vonzerővel bírnak nemcsak a külföldi, hanem a hazai vendégek számára is. A Budapesti Nyári Fesztivál és az IBUSZ új kezdeményezése kettős feladatot lát el: elérhetővé teszi az egyik legszebb európai nyári játszóhellyé vált Margitszigeti Nagyszínpad attraktív környezetében megvalósuló gazdag és minőségi összművészeti programot, a kulturális turizmus élénkítésével pedig növeli a Budapesten eltöltött vendégéjszakák számát.

2016 a romantika éve lesz a Budapesti Nyári Fesztiválon, olyan hazai és külföldi világsztárok közreműködésével, mint Rost Andrea, Miklósa Erika, Kocsis Zoltán és a Nemzeti Filharmonikusok, Vásáry Tamás, Madaras Gergely, Héja Domonkos, Yuja Wang zongoraművész, Marc Heller, Sébastien Guéze, Giuseppe Filianoti és Marc Heller operaénekesek, a jazzdíva Stacey Kent, Stanley Jordan jazzgitáros, a londoni Globe Színház és a Monte Carlo Balett társulata. Verdi legnépszerűbb operái közül színpadra kerül a Traviata és az Otello, lesz 3 tenor opera gála világpremier, romantikus balettzenék és táncok szimfonikus koncert, Rómeó és Júlia balett előadás, Evita musical bemutató, és újra lesz revü-cirkusz és Virtuózok ünnepi nagykoncert is.

Az ajánlatok (időpontokkal és hotelszobával együtt) elérhetők a http://www.ibusz.hu/d/budapesti-nyari-fesztival-2016 oldalon. Valamint személyesen az összes IBUSZ-irodában (a teljes címlista: http://www.ibusz.hu/irodak).

Bővebb információ: www.szabadter.hu