OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. augusztus 20. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. január 19., kedd 09:00

A CSOK és az áfa csökkentés várható hatásai
    Budapest, 2016. január 19., kedd (OTS) -

    Az ingatlanpiac fellendülése a fővárosban és vidéken is éreztette hatását az elmúlt évben. Budapesten 20%-kal, vidéken 10-15%-kal emelkedtek a téglalakások árai, családi házak esetében pedig 5-10%-os áremelkedésnek lehettünk tanúi. Magyarországon tavaly 19%-kal került többe egy négyzetméternyi ingatlan, mint 2014-ben. Az áremelkedés ellenére azonban építőipari cégek sora szűnt meg, az iparág áttörésére és a 2006-os teljesítményszint elérésére azonban még legalább 2 évet várni kell, az áfa mérséklése azonban segítheti ezt. A CSOK több százezer családnak segíthet, élénkítheti a mobilitást, illetve a magánépítkezéseket, mivel a jogosultak és a kritériumoknak megfelelő ingatlanok területi eloszlása sokszor nem esik egybe. A CSOK önerőként való elismerésének köszönhetően a vevők pénzügyi ereje nő, melynek következtében további ingatlanár emelkedés valószínűsíthető. Az elemzés itt olvasható: http://www.ingatlannet.hu/blog/ingatlanpiac-2016/

Kontakt adatok:

Gyulai Zsófia
marketing asszisztens
Tel.: 30/423-6566
E-mail: gyulai.zsofia@ingatlannet.hu
Web: www.ingatlannet.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.