OTS Üzleti Sajtószolgálat
2018. október 24. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2015. december 15., kedd 10:32

Az év belsőépítésze - 2014 - Díjátadó
    Budapest, 2015. december 15., kedd (OTS) - A Laki Péter által 1998-ban alapított "Az év belsőépítésze" díj immár tizenhetedik alkalommal került átadásra december 14-én, hétfőn, melyhez az ünnepélyes keretet a Pesti Vigadó Galériája biztosította.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20151215_002.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20151215_003.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20151215_004.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20151215_005.jpg

Az eseményen díszvendégként részt vett és beszédet mondott Fekete György Kossuth-díjas belsőépítész, a Magyar Művészeti Akadémia elnöke, Dr. Finta József Kossuth-díjas építész, a zsűri elnöke és dr. Hajnóczi Péter a Magyar Építész Kamara elnöke.

"Az év belsőépítésze" elismerést a Magyar Építész Kamara Belsőépítészeti Tagozata évente ítéli oda az általa kiemelkedőnek tartott, különleges tervezői értékkel bíró belsőépítészeti munka tervezőjének.

A Laki Péter által magánkezdeményezésként alapított díj átadó ünnepsége állandó találkozóponttá nőtte ki magát az építész szakma és az építőiparban tevékenykedő beruházói és kivitelezői kör képviselőinek életében. Az eddig eltelt 17 év alatt ráfordított és tanúsított energia, kitartás, következetesség és nem utolsósorban pénz által.

2014-ben Az év belsőépítésze címet Somogyi Pál érdemelte ki a székesfehérvári
Szent Gellért Hotel és Tanulmányi Ház rekonstrukciójával. A szakmai zsűri örömmel állapította meg, hogy Somogyi Pál a tőle megszokott, eddig beadott és ismert módon "magas szakmai színvonalon túl is különlegesen tiszta formákkal kiérdemelten, lenyűgöző eleganciával fogalmazta meg enteriőrjeit.

A zsűri külön kiemeli és dicséretben részesíti a Velencei Nemzetközi Magyar Pavilon kialakítását, Jakab Csaba és Márton László Attila munkáját. Tőmondatos tisztasággal beszél ez a belső, és ismereteink szerint nagyon inspirálta a biennálé közönségét."

A díjazott, a kitüntetést tanúsító aranyozott bronz emlékplakett mellett, dr. Finta Józseftől, a zsűri elnökétől és az alapítótól, Laki Pétertől, a Laki Épületszobrász Zrt. elnök-vezérigazgatójától egymillió forintos jutalmat vehetett át.

Kapcsolat:
LAKI Épületszobrász Zrt.
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 59.
Telefon: (1) 271-20-30   Fax: (1)  814-21-22
www.lakinet.hu   e-mail: info@lakinet.hu
INFOVONAL: 06-40-200-488
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.