OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2015. december 1., kedd 10:46

Továbbra is a veszprémi kézisek mellett az Euronics
    Veszprém, 2015. december 1., kedd (OTS) - Ismét meghosszabbította együttműködési megállapodását a Vöröskő Kft. és az MVM Veszprém kézilabdacsapata. Az Euronics kizárólagos hazai képviselője másfélszeresére növelte az előző szezonban nyújtott támogatás mértékét, ezzel továbbra is a világklasszis csapat egyik legjelentősebb szponzora. A cég a felnőtt együttes mellett a jövő generációkra is nagy figyelmet fordít, közel azonos összeget juttatva az utánpótláscsapatnak.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20151201_003.jpg

Az MVM Veszprém - Paris Saint-Germain Bajnokok Ligája-mérkőzést megelőzően, ünnepélyes keretek között került sor az együttműködési szerződés meghosszabbítására. A klubtulajdonos zrt. részéről Kálomista Gábor társelnök, míg a veszprémi székhelyű Vöröskő Kft. nevében Fazekas Zsolt írta alá a megállapodást. A hazai műszakicikk-kiskereskedelemben vezető helyet betöltő, magyar tulajdonú Vöröskő Kft. immár tizenkettedik éve folyamatosan támogatja az ország egyik legnépszerűbb és legsikeresebb klubját.

Kálomista Gábor az MKB Veszprém Kézilabda Zrt. igazgatóságának elnöke a következőket mondta a szerződéshosszabbítás kapcsán: "Egy klub életében rendkívül fontos a biztonság. Ezt a biztonságot akkor lehet megadni, ha olyan hosszú távú szponzorokkal lehet számolni, mint a Vöröskő Kft., amely most már több mint egy évtizede az egyik kiemelt támogatója a csapatnak. Ráadásul az esetükben egy veszprémi székhelyű cégről beszélünk, ezért külön öröm számunkra a velük való együttműködés, hiszen hisszük, hogy a helyi vállalkozók számára is értéket kell, hogy képviseljen ez a csapat. Kell, hogy valami pluszt adjon, valamit hozzátegyen ahhoz, hogy az ő vállalkozásaik sikeresek legyenek. Azt gondoljuk, hogy ez a több mint egy évtizedes kapcsolat mindkét fél számára gyümölcsöző, ezért is kerülhetett meghosszabbításra. Szeretnénk az idén is azokat az elvárásokat teljesíteni a szponzoraink, köztük a Vöröskő Kft. felé, amelyekhez ezeket a megállapodásokat kötik."

"Már három évvel a vállalkozásunk megalapítása után, 1992-ben is látható volt a molinónk a pálya szélén" - emlékezett vissza Fazekas Zsolt, a Vöröskő Kft. egyik tulajdonosa, az MVM Veszprém elnökségi tagja. "A kapcsolatunk 2004-től fűződött szorosabbra, azóta évről évre ott állunk az egyesület mögött. Az eltelt több mint egy évtizedben rengeteg kimagasló hazai és nemzetközi eredménynek örülhettünk együtt, büszkén mondhatjuk, hogy ma városunké Európa egyik legütőképesebb kézilabdacsapata. Őszintén remélem, hogy az együttműködésünk révén a továbbiakban is hasonló sikereknek lehetünk tanúi."

Az 1977-ben alapított klub eddigi története során 23 magyar bajnoki címet, 24 Magyar Kupa-, és 3 Magyar Szuperkupa-győzelmet ért el. A nemzetközi porondon is hasonlóan sikeres a társulat: kétszeres KEK-győztes, kétszeres KEK- és BL-döntős, továbbá szintén két alkalommal szerepelt az EHF Final Fourban, és idén a SEHA Liga bajnoki címét is elhódította. A nemzetközi kupaszereplések és -győzelmek túlnyomó többsége a 2004 óta eltelt időszakhoz köthető.

A cégalapító nem titkoltan rajong a kézilabdáért, részben a sportág szeretetének is köszönhető, hogy növekvő mértékben támogatják a klubot, illetve az utánpótlás-nevelés jegyében Veszprém megyében további két kézilabdasuli is élvezi a cég segítségét. Ezenfelül a Vöröskő az elmúlt több mint huszonöt évben karitatív tevékenységével is példát mutatott. Számos alkalommal szerveztek adománygyűjtést és jótékonysági akciókat rászoruló családok részére, de nyújtottak támogatást a veszprémi kórháznak és a vörösiszap-baleset károsultjainak is.

További információ:

Vöröskő Kft.
Dobos Kata
marketingigazgató
Telefon: +36 30 959 0501
E-mail: dobos.kata@euronics.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.