OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2015. október 5., hétfő 16:00

A GONDÁR Logisztikai Kft. logisztikai központjának és szolgáltatásainak fejlesztése projekt megkezdődött
    Mosonszolnok, 2015. október 5., hétfő (OTS) - A GONDÁR Logisztikai Kft. 108,75 millió forintos európai uniós támogatás segítségével kezdi meg logisztikai központjának fejlesztését.

    A GOP-2011-3.2.1 kódszámú, Logisztikai központok és szolgáltatások fejlesztése című pályázati felhívás keretében ingatlanfejlesztést, eszközbeszerzést és informatikai fejlesztést valósít meg a társaság a Mosonszolnoki telephelyén.

A pályázat keretében több infrastrukturális fejlesztés és eszközbeszerzés történik. A telephelyen egy új 1948 m2-es modern raktárcsarnok kerül kialakításra, mely a felszereltségében egyedülálló lesz a térségben. Eszközbeszerzés keretében 1 db tolóoszlopos targonca és 2 db homlokvillás targonca kerül beszerzésre. A fejlesztés része továbbá új informatikai rendszer kialakítása. A fejlesztés eredményeként a térség egyik legjobban felszerelt logisztikai központja lesz a társaság, mely a gazdasági eredményeire is pozitív hatással van.

A felsorolt kedvező hatásokat elérő fejlesztés a GOP-2011-3.2.1 kódszámú pályázat keretében elnyert támogatás segítségével kerül megvalósításra. A pályázatban bemutatott beruházás teljes költsége 334,71 millió Ft, melyhez 32,49% támogatási mértékkel együtt nyert el vissza nem térítendő támogatást 108,75 millió Ft értékben.

A beruházást a vállalkozás várhatóan 2015 júliusában kezdi meg Mosonszolnokon. A helyszín földrajzi elhelyezkedése révén kiválóan alkalmas további bővítések megvalósítására is.

A GONDÁR Logisztika Kft. jelen beruházás és eddigi eredményes működése során egyértelműen elkötelezett a további fejlesztések, szolgáltatások bővítések irányába.

További információt a www.gondar.hu holnapon találhatnak.

További információ kérhető:
Tukovits Attila, cégvezető
e-mail: tukovits.attila@gondar.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.