OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2015. szeptember 3., csütörtök 09:00

VASOVSKI SYMPHONIC - A crossover műfaj legizgalmasabb párosítása, ahol az elektronikus zenei stílusok a klasszikus hangzással találkoznak.
    Budapest, 2015. szeptember 3., csütörtök (OTS) - Vadonatúj szuperprodukció mutatkozik be VASOVSKI SYMPHONIC néven 2015. december 21-én a Papp László Budapest Sportarénában. Nemcsak hangzásában ötvözi a műfajokat, hanem színpadi megjelenésében is egyedi és jellegzetes.

    Főszereplője és névadója, Mr. Vasovski, egy közel másfél órás DJ szettel készül, melyet végig a Magyar Virtuózok Zenekar kísér. A teljes szimfonikus zenekarra hangszerelt zenei átiratok Werner Gábor zeneszerző, karmester közreműködésével valósulnak meg. Mr. Vasovski - akit Budapest legnépszerűbb klubjaiból ismerhetünk - sajátjai mellett közkedvelt slágereket is felcsendít majd az este folyamán a maga egyedi és összetéveszthetetlen stílusában. Az élményt, amit ez az új crossover hangzásvilág nyújt; Baricz Gergő, Fehérvári Gábor Alfréd, Járai Márk, Majka és Curtis, Pribojszki Mátyás, Radics Gigi és Tolvai Reni színpadra lépésükkel tovább fokozzák. A koncerten debütálnak majd legújabb dalaik szimfonikus változatai, de természetesen legismertebb számaikból is ízelítőt kap a közönség. A hangulatot tovább színesíti Harót Balázs, Kollányi Zsuzsi és Nádor Dávid énekhangja is.

Vasovski több mint 10 éve az igényes disco hangzás nagykövete országhatárainkon kívül és belül egyaránt. Nemzetközi sikerei közül a legbüszkébb arra, hogy azon kevés magyar producerek közé tartozik, akik dolgoztak a világ legrangosabb house brandjének, a Hed Kandinek. Pályafutása során készített már közös dalt David Pennel, valamint Angie Brownnal is.

"Egyből igent mondtam erre az egyedülálló felkérésre, ugyanis missziómnak tekintem, hogy a szinte csak elektronikus zenén felnőtt fiatalokhoz közelebb hozzuk a klasszikus élő hangszeres zenét." - mondta Vasovski Norbert. (Mr.Vasovski: http://youtu.be/ZAb4Mb3GeR4)

Egyedi, új és jellegzetes: VASOVSKI SYMPHONIC. A szuperprodukció nemcsak hangzásában ötvözi a műfajokat, hanem színpadi megjelenésében is. A nézők elsőre egy nagy koncertterem klasszikus vonalait pillanthatják meg, ugyanakkor a modern fénytechnikai és vizuális eszközöknek köszönhetően egy éjszakai klub hangulatát is átélhetik.

"Több hónapja készítjük elő ezt a nagyszabású produkciót, a Zenekarnak ez egy igazi kihívás, mert tulajdonképpen egy új műfaj megteremtése a feladat. Nem titkolt célunk, hogy a sikeres budapesti bemutatkozás után Európa koncerttermeibe is elvigyük ezt a szuperprodukciót." - tette hozzá Szenthelyi Miklós, a szervező Magyar Virtuózok Művészeti Nonprofit Kft. képviseletében.

Jegyek kaphatók a concertbudapest.com oldalán, valamint az ismert jegyirodákban.
A koncertről további információ: www.vasovskisymphonic.com
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.